Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Tüzér urak! Vártam volna ,hogy ismét beszélő viszonyba kerültök egymással,de az istennek sem akaródzik!Hova züllött a Gézával 2002-ben alapított Magyar Modellágyúsok baráti köre…Pedig még tavaly emblémás hímzett egyesületi jelvényről is ment a szavazás .Vagy az a jászfelsői tüzérnap jó hangulata,kecsegtető reményei….. Most amikor egy egyszerű huzagolt-huzagolatlan témát sem sikerült “rövidre zárni” Lehet valakit szeretni-nem szeretni,de egy ilyen lehetőséget a közösség “számontartására” mint ez a fórum lehetőség kár kihagyni! A pálya széléről aggódva: Attila

Szia Attila!

 

Én nem tudom, mi volt “régen”, mivel én alig egy éve tüzérkedek, de azóta nem igazán volt nagy mozgás a fórumon. A fórum inkább arról szól, ha valakinek gondja van, itt keres mefgoldást. “Beszélgetés” típusú bejegyzést én nem sokat láttam, a “baráti kört” pedig tényleg csak hallomásból ismerem.

Eddig legalább azon a néhány versenyen, amin részt vettem, voltunk néhányan, de most, Zalaegerszegen mindössze ketten indultunk. Talán majd Jászfelsőn többen leszünk!