Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szia, Az előbb beszéltem az egyik dunaszerdahelyi bolttal, holnapra igértek választ, hogy be tudják-e szerezni. Ha adsz egy telefonszámot, felhívlak, ha szóltak. Nem tudom hol laksz, de nekem elég közel van, meg tudjuk oldani. Vihtavourihoz Nagy Tamást ajánlom. Ő ugyan Kópházán lakik, de gyakran jár Bp-en. Egy baj van, ha éppen nincs neki készleten, akkor eltarthat egy pár hétig, amíg beszerzi.(emil: 45acpammo@gmail.com) Lovex ügyben megnézheted még az egri Hermi Bt-t – http://5mp.eu/web.php?a=hermigolyo&o=WmHQXI3RGZ. Tőlük még nem vásároltam, de +- véleményt egyaránt hallottam. Egy próbát megér! üdv., János

A dunaszerdahelyi boltban nekem, kb 2 hónapja azt mondták, hogy nincs, a beszerzése időigényes, +neki egyszerre sokat kell rendelnie, szóval majd 1x talán lesz.  Az a bibi, hogy söréttömegtől függően igazából 2-3 félét kéne venni, nekem pl. s015 és s032/035 kéne. Az első skeet/trap, a 2. slug alá.

A Vihta jó drága, de igazából én csak akkor töltenék vele ha vki már előttem kipróbálta volna! Más fa..val a csalánt!  :yes:

A Herminél tudtommal söréteshez kizárólag Rex Magnum van, ami az átlagos patronokhoz túl lassú! Egyszer majd, talán lesz másféle Rex is, még a tulaj sem tudja, viszont Lovexből nem tart csak  pisztoly/puska porokat. A leggyorsabb pora a S020-02, ami erre nemigen való.