Nekem a legszimpatikusabb a kapszli.hu, Németh Balázs munkássága pedig “létfontosságú” az elöltöltős életben. Ennek ellenére azt kell javasolnom, hogy rendelj olyan boltból, akik elküldik postai utánvéttel. Ha PicPak Pontra, vagy PostaPontra kéred, mindössze 990 Forint a költség.
Sajna én is úgy jártam, hogy kapszliban vettem volna, de nekem 550 Km. 60 liter benzin és egy napi bumlizás lett volna ha a Bp-re megyek vásárolni.
Ha nem tudod, melyek azok, add meg az email címed és megírom.
Na szóval akkor most lenyomjam a “kosárba rakom”-ot és kihozza a posta, vagy várjak amíg készleten is lesz akkor amikor hajlandó leszek feltolongani, esetleg úgy járok mint egyszer, hogy nehezékként felvisznek, odakevergünk, “készleten 1 darab” de azt már lefoglalózták szóval az nem eladó :)
Okéjos! Mekkkkk találtam: A 24/2004 fegyvertörvény egyértelműen kivonja a tűzfegyverek és az engedélyköteles (A, B, C, D kategória) fegyverek köréből a muzeális (mind elöltöltő, mind nem korszerű lőszert tüzelő hátultöltő) fegyvereket. Ez teszi lehetővé, hogy külön engedély nélkül megszerezzük, birtokoljuk azokat. Tárolásuknál, szállításuknál nem kell figyelembe venni a lőfegyverekre vonatkozó szabályokat. Szigorúan véve a – már 2003. november vége óta hatályos – 175/2003. (X.28.) Korm.rend. a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről, nem tekinti az elöltöltő fegyvert közbiztonságra különösen veszélyes eszközöknek, mert meghatározó mellékletében “lőfegyverutánzatot” ír. Mindezek ellenére nem tanácsos a muzeális fegyverek közterületen történő elővétele.