Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days, 8 hours telt el
Games
2 days, 8 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 16 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 16 hours telt el
Színdarabok
6 days, 5 hours telt el
További hozzászólások
  • 2015-06-14-14:41

Szia Kari45!

Balázs azt írta a ” Füstölgő ” magazin, Elöltöltős alapokban, hogy “hülye kérdés nincs” Ha engem ezért hülének néznek, hát nézzenek. Szerintem vannak kérdések, amikre a köztudott válaszok olyanok mint a városi legendák. Mindenki biztos benne, de senki sem nézett még utána, hogy igaz-e, vagy csak kitaláció?  Rengeteg ilyen tévhit van. Én egy másik helyen felvetettem, hogy szerintem nem biztos, hogy a Remington kerete erősebb, mint a Colt vastag dobtengelyes megoldása, annak ellenére, hogy mindenki ezt mondja. Én méricskéltem vastagságokat, meglepően vékonyka a Remi kerete néhol. (lsd: Németh Balázs videóját a Youtube-n a felrobbantott Remiről) Erre a kérdésemre sem válaszolt senki, mert csak egy igazolatlan állítás, hogy a Remi kerete erősebb.  Ez a posta ügy is ilyen lehet.

Egyébként a Remingtonomat Bp.-i bolt postái utánvéttel, légpuskámat, légpisztolyaimat, 40 cm-es tőrömet, flobert töltényeket, mind utánvétes postai küldeményben kaptam meg. Bp-re én is utálok menni. Tömegiszonyom van. Szép napot!