- Cashun
- 2015-05-18-21:50
Sziasztok,
Sokat gondolkodtam, merre lehetnek azok az emberek, akik akár Balázséknál szépen bevásároltak CAS-ra alkalmas fegyverekből?
Remélve, hogy azokat nem csak pontlövészetre szeretnék használni, hanem elkezdenének egy kicsit dinamikusabban játszani újra nekiállnék a nyílt napok intézményének.
Anno ezek sikeresek és kedveltek voltak a lövésztársak körében, és a nyílt napokon megfertőzött cowboyokból kerültek ki hazánk legjobbjai is, köztük az EB kategóriagyőztes Colorado Frank barátom is.
Így felteszem itt a kérdést a kedves fórumlátogatóknak, hogy mekkora érdeklődésre tarthat számot egy CAS nyílt nap, ahol elsőkézből kaphattok bemutatót a CAS-ról, egyben ki is tudjátok próbálni eme adrenalindús lövészetet, szakszerű és biztonságos keretek között.
Megfelelő létszámú (min. 5 fő) jelentkező esetén az első idei nyílt napot júniusra tudom megszervezni valamely Bp. környéki lőtéren.
Minden gondolkodót és jelentkezni szándékozót bátorítok a saját vasak elhozatalára.
A szükséges tokokat a helyszínen biztosítani tudom, akinek nincs, egyebekben a laza, farmer, bakancs, weszkó, zárt ing viselését javaslom. Akinek nem lenne cowboykalapja, az jöhet hajadonfőtt :)
Emelett a megfelelő védőszemüveg ami még kellhet egy ilyen partihoz, no meg a nyílt hozzáállás és jókedv :)
Minden érdeklődő jelentkezését várom barátsággal,
el Heckito