Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Sziasztok,

Sokat gondolkodtam, merre lehetnek azok az emberek, akik akár Balázséknál szépen bevásároltak CAS-ra alkalmas fegyverekből?

Remélve, hogy azokat nem csak pontlövészetre szeretnék használni, hanem elkezdenének egy kicsit dinamikusabban játszani újra nekiállnék a nyílt napok intézményének.

Anno ezek sikeresek és kedveltek voltak a lövésztársak körében, és a nyílt napokon megfertőzött cowboyokból kerültek ki hazánk legjobbjai is, köztük az EB kategóriagyőztes Colorado Frank barátom is.

Így felteszem itt a kérdést a kedves fórumlátogatóknak, hogy mekkora érdeklődésre tarthat számot egy CAS nyílt nap, ahol elsőkézből kaphattok  bemutatót a CAS-ról, egyben ki is tudjátok próbálni eme adrenalindús lövészetet, szakszerű és biztonságos keretek között.

Megfelelő létszámú (min. 5 fő) jelentkező esetén az első idei nyílt napot júniusra tudom megszervezni valamely Bp. környéki lőtéren.

Minden gondolkodót és jelentkezni szándékozót bátorítok a saját vasak elhozatalára.

A szükséges tokokat a helyszínen biztosítani tudom, akinek nincs, egyebekben a laza, farmer, bakancs, weszkó, zárt ing viselését javaslom. Akinek nem lenne cowboykalapja, az jöhet hajadonfőtt :)

Emelett a megfelelő védőszemüveg ami még kellhet egy ilyen partihoz, no meg a nyílt hozzáállás és jókedv :)

Minden érdeklődő jelentkezését várom barátsággal,

el Heckito