- Nyomkeresõ
- 2015-03-17-17:15
Köszönöm az értékes hozzászólásokat. Több alternatíva is létezik a probléma megoldására, először megpróbálok hosszabb tüskét szerezni, ha nem megy akkor jön a köszörülés a csúszótalp vastagságából.
Figyelj Sinai medve koma, neked hányféle fegyver fordult már meg a kezedben? Állandóan kínálsz eladásra jobbnál jobb darabokat. Nekem a fegyver majdnem egy életre szól, de lehet, hogy rosszul gondolom. Te adod veszed a fegyvereket?
Kellene valami ócsó 45 előtti automata maroklőfegyver valamint egy alsókulcsos 38/357-es kóbojos puska. Mert akkor már indulhatnék még két versenyszámban a történelmi pontlövőn. Sajnos a fég FP9 ócsó pisztolyommal (a browning HI power klónja) nem versenyezhetek , mert már állítólag jelentősen eltér az eredetitől. 20 ezerért vettem, egyszerű vas, és szeretem, mert ócsó hozzá a lőszer. Erősebb, mint 38-as revolverek , kicsit gyengébb, mint 357-es . 9-es Még sem versenyezhetek vele. kellene valami autentikus darab, jó volna ha 9-es parabellummal lehetne etetni.
Van egy mojsin nagant klónom, de céllövészetre egyenlőre alkalmatlan. Megszoptam. Rövid a célzótüske. Valami idióta rövid tüskét tett bele a gyárban. Vagy be volt rúgva, vagy csak ez volt éppen készleten . Rákosi korszakból való.
A képeket hamarosan küldöm.