Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Köszönöm az értékes hozzászólásokat. Több alternatíva is létezik a probléma megoldására, először megpróbálok hosszabb tüskét szerezni, ha nem megy akkor jön a köszörülés a csúszótalp vastagságából.

Figyelj Sinai medve koma, neked hányféle fegyver fordult már meg a kezedben? Állandóan kínálsz eladásra jobbnál jobb darabokat. Nekem a fegyver majdnem egy életre szól, de lehet, hogy rosszul gondolom. Te adod veszed a fegyvereket?

 

Kellene valami ócsó 45 előtti automata maroklőfegyver valamint egy alsókulcsos 38/357-es kóbojos puska. Mert akkor már indulhatnék még két versenyszámban a történelmi pontlövőn. Sajnos a fég FP9  ócsó  pisztolyommal (a browning HI power klónja) nem versenyezhetek , mert már állítólag jelentősen eltér  az eredetitől. 20 ezerért vettem, egyszerű vas, és szeretem, mert ócsó hozzá a lőszer. Erősebb, mint  38-as revolverek , kicsit gyengébb, mint 357-es . 9-es Még sem versenyezhetek vele. kellene valami autentikus darab, jó volna ha 9-es parabellummal lehetne etetni.

Van egy mojsin nagant klónom, de céllövészetre egyenlőre alkalmatlan. Megszoptam. Rövid a célzótüske. Valami idióta rövid tüskét tett bele a gyárban. Vagy be volt rúgva, vagy csak ez volt éppen készleten . Rákosi korszakból való.

A képeket hamarosan küldöm.