Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szevasz Nyomkereso!

Eloszor is, sorry, mobilrol.irok.

Miss Mosinka meg megvan, es meg is marad. Azert mindent nem adhatok el :).

A problemad nem egyedi. A legenda szerint, az M91/30 nagantokat felszegezett bajonettel kell hasznalni, mivel.ugy a talalat helye azonos a celzott ponttal, a bajonett befolyasolja a cso lengeset.

Ezert a ruszkik cari/komcsi tokmind1, szoval az volt a military doktrina, h tessen ovcsatra celozni a muzsiknak,.oszt akkor pont mellbe vagja a fasisztat.

Szvsz, ez BULLSHIT. MIND BULLSHIT.

Az igazsag az, h az en nagantom meg alacsonyra hord. Bajonettel is.

A hatso csuszkat 300 mre tolva, hibatlanul celpontra lo. Ez nekem megoldja a dilemmam, neked azonban nem.

A dolog magyarazata roppant prozai. A csapnivalo, foche, zero quality controll, a tipikus szar szakmunkassag es a lelkesedes teljeshianya orosz modra. Sok naganttal lottem.mar,.es.soha nem volt ketto,.ami akarcsak megkozelitoleg azonos viselkedest mutatott volna.

A slendrian orosz esztergalyosok az egyes itanyzekoknak.siman plusz mnusz par millimetert elbaltaztak. A te esetedben, az elso iranyzek, AKA.celgomb ALACSONY. vagy keress egy magasabbat,.vagy
Ahatso.nezoke nyilasat reszeld melyebbre. Az elso iranyzek a naganton csak oldalszogbe allithato.

Minel magasabb az elsoiranyzek,.annal melyebbre losz. Hatso nezoke minel melyebb, annal.melyebb logikusan a talalat.

Ez van.

Az oroszok magasrol fochenak a minosegre, egyszeruen nem.ismerik az ipari kultura fogalmat. Ettol meg a nagant egy ar/ertek aranyban jo fehyver, de cryinoutloud, tegyel melle egy korabeli Schmidt Rubint, Enfieldet,.Carl.Gustafot,es.lesirod magad.

7Vegen csorogj ram,.a rosseb tuggya merre jarok. Ha szep.ido.lesz, eltunok a pilisben… elokerulok,.no para.

Kedves Sinai Medve!

Habár nem vagyok bp-i , a főváros nekem megfelel. 50 km-re lakom Bp-től. Megbeszélhetjük és egy hétvégén lebonyolíthatjuk az üzletet.

Nekem az Árpád -híd környéke volna szimpatikus, mivel a 10 út felől jönnék be a városba.

Egy nagy kérdés. Te mint ex Mosin nagant tulajdonos biztosan tudod, hogyan lehet emelni az első célzóirányzékon. A problémám, az, hogy a fég GV -ém (mosin klón) fölé hord 100-on elég rendesen és a hátsó irányzékon már nem tudok süllyeszteni. (teljesen hátul van) Az első irányzékon lehet állítani(csavarható ) vagy nem. nekem fixnek tűnik.

Várom a válaszodat!

Nyomkereső