Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves Sporttársak!

Helyhiány, és kihasználatlanság miatt eladom 3 gyűjteményi darabom. Mindegyik hibátlan, szép, és fun gun. Érvényes tartásira, ofkorsz. Bármely fegyverhez tudok még egy csomó fotót küldeni!

A VARSÓI SZERZŐDÉS KRÉMJEI :) :

1. Eladó egy VZ61 „Skorpió” öntöltő lőfegyver. Full új, katonai zárolt állományból. 50 lövés ment ki belőle. Hibátlan állapotban. Kalibere 7,65 Browning, amely 50-60 Ft körül kapható minden boltban. Sütése nagyon finom, pontos, visszarúgása kb. nulla. Remek kis örömlövészet-fegyver. Jár hozzá a gyári táska, övre fűzhető, és a gyári dupla tártartó, amelyben két db 20-as tár van, emellett van mellé egy 10-es tár is, plusz gyári tisztítószett. Idehaza ritka fegyver, érdekes kis műszer. Irányára: 90.000 Ft.

2. Eladó egy VZ52 (katonai megjelölés), vagy CZ52 (rendőrségi), 9 mm Luger, cseh katonai pisztoly. Full új, katonai zárolt állományból. Kb. 50 lövés ment ki belőle. Hibátlan, újszerű állapotban. Rendkívül ritka idehaza, érdekessége a görgős zárolás (a képen jól látszik), illetve ez a konkrét példány a még ritkább, 9 mm Luger csővel lett szerelve (javarészt 7,62 Tokarevek, amihez idehaza nincs lőszer, így ez a praktikus kaliber). Egy gyári táram van hozzá, a tár egysoros, 8 lőszeres. A fegyver pontos, nagyon jó vele lőni, a súlya miatt a visszarúgása elenyésző. Alkatrész, további tárak simán található a szlovákoknál. Igazi kuriózum.

3. VÉgül, egy igazi hungarikum: eladó egy TOKAGYPT58(katonai megjelölés), a magyar FÉG által, az egyiptomi hadseregnek tervezett 9mm Luger szolgálati pisztoly. Rendkívül ritka, mivel mindössze 8-9000 db készült belőle. Újszerű, katonai zárolt állományból, eredeti barnítás. A fegyver tulajdonképp a Tokarev TT33-as áttervezett verziója, alapvetően John Moses Browning 1911-esén alapul. Három (!) táram van hozzá, a tár egysoros, 8 lőszeres, single stack kategóriában indulhatsz vele … A fegyver pontos, nagyon jó vele lőni, a sütése katonai. Egy doboznyi alkatrészt adok mellé. Igazi kuriózum. Irányára: 60.000 Ft.

Érd.: sinaimedve@gmail.com, ill O6-húsz-öt33-négykilencOO.

Mellékletek: