Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves Sporttársak!

Eladó egy CZ58/VZ 58 COMPACT öntöltő gépkarabély, 7,62×39, a rövidített csövű. Ez a VZ58 ritkább változata, “deszant”/ejtőernyős, csapatszállítós verzió.

Eszméletlen kezes, a mérete miatt IDPA/IPSC/szitus lövészetre sokkal alkalmasabb, mint a sima CZ 58, vagy az AK47.

Full FAB DEFENSE tuning kittel, behajtható, fém csuklós válltámasz, csillapítóval, állítható pofadékkal, gyorsszíj foglalattal, 4 weaver sínes előagyazással, FAB ergonomikus, csúszásgátló markolattal. Adok hozzá 3 tárat, egy kompenzátort (csőszájféket, nagyon hasznos!), gyári tisztítószettet, és OPCIONÁLISAN, egy BERING red dotot (DOCTER klón, 30000 Ft-os, korrekt orosz optika, nem kínai foche!). A red dot be van lőve, parallaxmentes, szuperül, laposan ültetett, ergo nagyon jól kooperál a fegyverrel. A fegyver pontos, a sütése jó. Vadonatúj állapotú, hibátlan, tükörfényes cső, karcmentes fémfelületek, konkrétan, mint amit most gyártottak. Kb. 200 lövés ment ki belőle. A gyári tusa (de minek, a FAB mellett egy foche) is jár mellé, plusz egy köteg töltőlécet is adok mellé. Gyárilag oldalsó Dragunov-style sínnel is felszereltem, ehhez is van egy weaver sínes Dragunov távcsőtartóm, ez külön alku tárgya.

A fegyver ára: 160000 Ft, red dottal is eladó, úgy 180000 Ft. A szett jelenleg kb. 750 EUR-ból lenne összeállítható, szóval, mélyen ára alatt eladó. Csak érvényes tartási engedélyre! Érd.: sinaimedve@gmail.com, ill O6-húsz-öt33-négykilencOO.

Mellékletek: