- border guard
- 2014-11-24-07:43
Uraim!
Nem tudom ki ez a korábban a régi fórum óta “qvasi kötekedő”-ként aposztrofált egyén,de szemmel láthatóan nem lövész,nem vadász
kérdés valóban a mazochizmusa miatt bukkant itt fel? Lövész-vadász szakmai fórumon felbukkanni ilyen hozzászólással kb olyan mint a Fradi”B” középbe beülni újpesti lila ultra pólóba….
Nos a tápíóbicskei általános iskolába bátran bemehetett a vadőr előadást tartani,osztályfőnöki,vagy biológia
óra keretében,illetve bátran küldhetett is a szülőknek értesítést a vadásztársaság nevében….Lévén mert akkoriban szinte minden családból vadászott valaki,a helyi vadásztársaságban,mezőgazdasággal foglakozott a népesség,tehát nem zacskóból itták a tejet,ennek okán a gyermekeknek nem kellett +bióórákra járni…számítógépből megismerni a teremtett világot.
Ugyan nem vagyok klasszikus akit szó szerint illik idézni,de elolvasni célszerű a hozzászólást,amiről véleményt mond a kéretlen hozzászóló
Márpedig ott a lakott területről történő vadterelésről vagyon szó,illetve a megfelelő fegyverhasználatról,lőirányokról…..
Már írtam korábban hasonló “széplelkeknek” annyi szép hobby van mint bélyeggyűjtés,szalvétagyűjtés…..Ez ügyben ennyi….
De mint tudjuk nagy az isten….
Üdv:
Attila