Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Uraim!

Nem tudom ki ez a korábban a régi fórum óta “qvasi kötekedő”-ként aposztrofált egyén,de szemmel láthatóan nem lövész,nem vadász

kérdés valóban a mazochizmusa miatt bukkant itt fel? Lövész-vadász szakmai  fórumon felbukkanni ilyen hozzászólással kb olyan mint a  Fradi”B” középbe beülni újpesti lila ultra pólóba…. :bye:

Nos a tápíóbicskei általános iskolába bátran bemehetett a vadőr előadást tartani,osztályfőnöki,vagy biológia

óra keretében,illetve bátran küldhetett is a szülőknek értesítést a vadásztársaság nevében….Lévén mert akkoriban szinte minden családból vadászott valaki,a helyi vadásztársaságban,mezőgazdasággal foglakozott a népesség,tehát nem zacskóból itták a tejet,ennek okán a gyermekeknek nem kellett +bióórákra járni…számítógépből megismerni a teremtett világot.

Ugyan nem vagyok klasszikus akit szó szerint illik idézni,de elolvasni célszerű a hozzászólást,amiről véleményt mond a  kéretlen hozzászóló

Márpedig ott a lakott területről  történő vadterelésről vagyon szó,illetve a megfelelő fegyverhasználatról,lőirányokról…..

Már írtam korábban hasonló “széplelkeknek” annyi szép hobby van mint bélyeggyűjtés,szalvétagyűjtés…..Ez ügyben ennyi….

De mint tudjuk nagy az isten….

Üdv:

Attila