Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves Titkolózó Ló!

Bár felesleges belevauznom, de azért nem állom meg szó nélkül.

A vadászok egy bizonyos típusát  nagyon nem szeretem. De nem szeretem az elvakult embereket sem, hiszen mindenkinek lehetősége lenne utánanézni dolgoknak. Főleg, ha másokat ócsárolni szándékozik. Ha valaki természetközeli módon éli le a fél életét, esetleg tanul is hozzá, akkor nem ír hasonlókat. Az emberek többsége nem ismeri a természetes környezetet. ez még nem lenne akkora baj, mert jórészt a technikai környezetben él. Csak akiknek van valami közük a természethez azokat is egy kalap alá veszik azokkal akiket én sem szeretek, mert valóban nem hajtanak semmi hasznot.

Az evolúcióval meg vigyázni kell, ha már felemlítette, hiszen tudjuk rengeteg faj kihalt már. Az emberiség sem élvez ebből a szempontból valamiféle védelmet. A túlszaporodott populációban egyre több a degeneráció. Az emberek túlnyomó többsége életképtelen a technikai környezet nélkül. Amikor egyoldalúan csak a természetes környezet védelmét hangoztatjuk, és a másik kettőre tojunk, akkor azzal nem használunk az emberiségnek sem és a természetnek sem. Ennek kifejtéséhez legalább egy egész-estés előadás kellene, vagy egy vaskos könyv, így nem kezdek bele.

A lényeg az emberség (meg erkölcs)azért jó, mert nélküle nem tud egészséges társadalom létrejönni. De azt gondolni, hogy a természet sajátja az tévedés. Nincs olyan, hogy bűn megölni egy állatot, mert a bűn emberi találmány. Az ember határozza meg mi a bűn. Azért mert vannak akik bűnnek tartják, másoknak még nem az. Nagyjából 7 500 000 000 ember él a földön, mennyi tartja bűnnek az állatok megölését? Senki nem tudja, csak sejthető, hogy a természettől eltávolodott emberek között van a több.

Szép estét: Fehérember