Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves Sporttársak Mindíg van valami új a nap alatt. Bár a dolgoknak az egyre jobb szebb biztonsagosabb irányába kellene haladniuk, különösen ha fegyverekről van szo sajnos ennek sokszor pont az ellenkezője az igaz. Mindenesetre ugy látszik ha Ubertiékről van szo akkor inkább visszafejlődést lehet tapasztalni. Tavaly vásároltam CAS hoz két db. Uberti El -Patron revolvert 357 Magnum kaliberben. Sajnos nem volt tul sok alkalmam hasznalni őket talán 250 lövés van bennük és az eggyikben már nem is lessz több …….. Két hete voltam legutoljára löni velük es már akkor feltünt, hogy valahogy nem megy a lövészet azaz 15 méter távolságrol még a feketébe sem lövök! Nem is foglalkoztam a témával, biytos bennem van a hiba gondoltam. Majd tegnap volt egy szabad vasárnap délutánom es gondoltam rendesen megpuzolom öket. Ekkor tűnt fel, hogy mintha mozogna az elsö irányzék, na igen igy nehéz is pontosan célozni….. Gondoltam köyelebbről is megnézem rendes fényben ekkor vettem eszre azt a vékony de szabad szemmel is jol láthato repedést ami az irányzék mentén a csökoronályához fut. Uraim a csö elrepedt és csak annak tudok örülni, hogy ez tisztitás közben derült ki és nem ugy hogy a kezemben felrobban a revolver!!!! Hogy kerülhet 2014 ben olyan fegyver a piacra hogy egy ilyen manapsag jól kiszürhetö hiba nem derül ki a MEO-n QA -án vagy akárhogy is nevezik ezt mosttanság. A versenyek rendezvények szüneteiben sokszor volt és téma ez jelenleg is, márhogy a régi vasak 10-20 évig hibátlanul müködnek a mostaniak meg pár honap után már javításra szorulnak. Sokan már már összeesküvéselméleteket gyártottak miszerint magyarországra a selejtet küldik. De az én esetem rá a jo példa hogy nem mindenki egyforma szart kap igazi globál gagyit!!! Ezeket én külön rendeltem 3 honapot reszeltek rajta a gyárban mire megjött majdnem a legdrágább model és tessék, nemhogy nem tökéletes rajta ez meg az hanem egyenesen ÉLETVESZÉLYES!!!!!!! Persze ha minden jol megy kicserélik de eyek után minden sorozat után majd nagyítoval vizslassam a vasat, hogy megnézzem reped e? Vicc :-(

Szia Kova!

Vissza kell vinni a kereskedőhöz, ahol vetted, és az azonnal ki fogja cseréltetni. Ha nem, akkor szólj, és segítek intézni az Uberti felé. Nem hallottam még ilyenről, engem is meglep! Érdemes lenne megvizsgáltatni, mielőtt kicserélik. Kíváncsi vagyok milyen anyaghiba okozta.

Üdv

SC