Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves lövésztársak! Több mint 4 év telt el azóta, hogy egyik azóta egykori lövésztársunk egy elöltöltős karabély elkészítésére tett ígéretet.
Az előállításhoz szükséges költségekre a kialkudott ár 50%-át előlegként kifizettem neki.
Eleinte nagyon türelmes és megértő voltam, de minden egyes megkeresésnél csak újabb és újabb kifogásokat kaptam.
Egy éve mikor már tudtam nem készít fegyver és nem is törekszik arra hogy a gyártáshoz szükséges engedélyeket megszerezze, felszólítottam, fizesse vissza az előleget. Jóindulat jeleként részletfizetést ajánlottam. Be is egyezett ám ez is csak a szokásos üres ígérgetés volt. Múlt hónapban ismét megírtam a szokásos figyelmeztető levelemet, de most már semmilyen választ nem kaptam. Fogalmazzunk úgy hogy most már le sem vagy sz**va. Ezt az úriembert sokan személyesen is ismerik: PÁDÁR GYULA. Bár igazából így kellene írni a nevét: pádár gyula. Egy idézettel zárnám soraimat a fent említett delikvenstől: “Bízhatsz bennem, én nem vagyok az a típus, aki csak úgy lelép a pénzeddel…”

Feri, ezt úgy hívják, hogy közönséges csalás… :-(