- Etheus
- 2014-08-29-15:01
Mindemellet a cigipapíros patron elvileg jó magában is, nem kell plusz nitrátozás, nekem elégett a dobban maradék nélkül. Na, akkor nem tudom mit rontok el.Készítettem 3db töltényt másik fajta ragasztócsíkos cigipapírból RB lövedékkel. Már a végét sem ragasztom /mit a csapi lángja begyújt /, hanem nedvesen lezárom. Egyedül a lövedéket ragasztózom meg, hogy ne essen ki a töltényből. A csapi is a revolverekhez ajánlott extra erőset használom. Az eredmény a képen látható, 3-ból 2 nem égett el rendesen. Ha ebbe belenyomom a következő töltényt, nem hiszem hogy ne okozna gyújtási problémát / dugulást /. A papírtöltény zsírzását megoldottam, egyszerübben mint vártam. A dobba benyomás után simán beletettem a tablettát és újjal rányomtam. Tisztább megoldás mint a kencefice és gyorsabb is. Ha teheted, tegyél fel képet a saját papírtöltényedről. Üdv: Cajga
Szia,
képem most nincs, nem voltam már egy ideje lőtéren sajnos, de pontosan így csinálom én is (ha rávesz a lélek ), mint a videóban. Én is gömblövedéket használok. Ennél arra kell figyelni, hogy a kis “kukacot” az alján annyira le kell vágni, amennyire csak lehet, mert az okozhat olyan galibát, mint Neked, ha túl hosszú. A videóban tesz bele vmi kenőanyagot, én nem szoktam. Amikor ezt belenyomod a dobba, a dob levágja a fölösleget a golyó tetejéről.
Etheus