Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
4 days, 20 hours telt el
Games
4 days, 20 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 4 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 4 hours telt el
Színdarabok
1 week, 1 day telt el
További hozzászólások

Biztos lehet kötözködni, kérdés, hogy érdemes-e? Egyrészt, nem olyan hatalmas a műszaki díja, szerintem sokkal többe kerül a “keménykedés” – igaz, ha sikerül, akkor van sikerélmény (?).  Másrészt – és azt hiszem, jelen esetben ez sokkal fontosabb – a fegyver – a gáz/riasztó is! – veszélyes eszköz. Én azért nyugodtabb vagyok, ha időnként szakember is látja a fegyvereimet.

Én hiszem, hogy a rendőrség az én érdekeimet is védi, amikor egy viselési engedély kiadásánál-meghosszabbításánál meg akar győződni arról, hogy rendben van-e a fegyver. (Azt se feledjük, hogy a gázfegyverek az esetek túlnyomó részében elég könnyen törő spiáterből készülnek!)

Lehet persze azzal jönni, hogy “szar a fegyvertörvény, bezzeg máshol!” – van nálunk jobb is és rosszabb is. Lehet szidni a rendőröket – látjuk, hogy a törvény hagy nyitott kérdéseket, a végrehajtási utasítás sincs mindíg rendben, a rendőrségnél sincs mindenben egységes álláspont és nyilván itt is közrejátszanak emberi tényezők. (Kívánom mindenkinek, hogy máshol is olyan pozitív legyen a rendőrség hozzáállása mint Győrben!)

A lényeg, igenis követelje meg a hatóság minden esetben az érvényes műszakit, mert ez minket véd!