- Nyomkeresõ
- 2014-07-23-10:35
T. Balázs és Cajga!
Nagyon örülök, hogy reflektáltatok a lőtérrel kapcsolatos témámra. Úgy látom, hogy igény lenne a jó lőterekre és Magyarországon kevés a jó felszerelt lőtér. Ijesztő, hogy mi mindennek kellene megfelelni és nagyon könnyen elakadhat az ember a bürökrácia útvesztőiben. Ráadaásul a lőtér szomszédságában élők is megvétózhatnák az ilyen jellegű tervemet. Terület van bőven, akár még több száz méteres puskalövészetre is alkalmas lehetne. Nem tudom mi pénzt emésztene fel, mire a végére érnék a projektnek. Némi tőkével rendelkezem, de fogalmam sincs mibe is kerülne mindez. Kellene készíteni egy költségvetést. A fegyvertartási megszerzése is először álomnak tűnt, de most már valóság. Arra gondoltam letenném a lövészvezetői vizsgát és nyitnék egy magán lőteret a saját birtokomon. Nincs is jobb annál, amikor az ember abból keresi a kenyerét, amit szeret. Körbe kéne járnom a dolgot, de fogalmam sincs hol kezdjem. Tudnátok ebben némi segítséget nyújtani? Önkormányzat? Rendőrség? Várom a hozzászólásaitokat véleményeteket, ötleteiteket a témával kapcsolatban.
Még egyszer nagyon köszönöm nektek, hogy írtatok a témában? És elnézést amiért csak most jelentkeztem.
Antal (Nyomkereső)