Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Sziasztok! Kezdő lövész vagyok, nem igazán ismerem a lövészszámokat. Csak egy elöltöltős navy 51-esem van,de megvan fegyvertartásim maroklőfegyverre is, de jelen pillanatban nincs a tulajdonomban szerelt lőszeres replika . Jelentkeztem a vasárnapi versenyre Patterson, Mariette és Webley számokra. Két kérdésem lenne: Az első: A Patterson számot ismerem,de mi a Mariette szám? Miben különbözik a Pattersontól és meglőhetem-e Colt elöltöltőssel? A második: Meglőhetem-e a Webley-t elöltöltőssel, Ha nem, akkor kérhetek-e valakitől egy szerelt lőszeres revolvert? A lőszert én bizosítom. Válaszaitokat előre is köszönöm! Nyomkereső

Szia Nyomkereső! Paterson: nemzeti szám, nyitott keretes revolvereknek szól Mariette: bármilyen korhű perkussziós revolvernek szól (Ruger Old Army, Cattleman nem) Webley: szerelt lőszeres SA revolver + elöltöltő Cattleman Üdv T. SC! Kösz a gyors választ! Tehát, ha jól értelmezem a Patersont és a Mariette-t meglőhetem colt navy 51-el, a Webleyt nem. A Webley-t megpróbálom kölcsön revolverrel meglőni. Egyébként a megrendelt szereltlőszeres 38/357 Bisley SA revolver előre láthatólag mikor érkezik meg a boltba? Nyomkereső

Szia Nyomkereső! Igen jól értelmezed. A revkó várhatóan 2 hét múlva ér ide. Üdv SC

Helyesbítek: szemtemberre érkezik, ahogy kérted.

Üdv

SC