Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Uraim!

 

Köszönöm mindenkinek az észrevételeket. Tényleg! Ahogy többen írtátok, az oldalnak több egymástól jól elhatárolhatón szerepe van, melyek között megvan az ingyenes tartalom és felületszolgáltatás, valamint a kereskedelmi funkció is. A Kapszli II valóban mélypont volt, a Kapszli I. pedig barátságos, de nem túl biztonságos és nehezen fejleszthető.

 

Nyilvánvalóan titeket az idegesít legjobban, ami az előzőben jó volt, lásd: fórum használata, ami tulajdonképpen teljesen jogos, és javítani is szándékozunk. Más oldalról el kell mondjam, hogy a Kapszli III messzemenően hatékonyabb, mint bármely eddigi oldalunk! A látogatottság, új érdeklődők bevonása, olvasottság tekintetében sokszorosa az előzőeknek, ami az ügynek mindenképpen jót tesz. A tematizált tartalmak nagyon szépen működnek, azt hiszem azt sem kritizálhatja senki, hogy az új tartalmak is eddig nem látott mennyiségben és minőségben kerülnek fel az oldalra.

 

A fórum aktivitásának csökkenése természetesen okolható a motor kényelmetlenségével is, de sokkal inkább oka a kommentelési szokások átalakulása. Ez nem csak nálunk figyelhető meg, hanem az összes fegyver témájú fórumban. A közösségi média viszi itt a prímet. Amíg a fórumban van 10 interakció, addig a közösségi médiában 100. Ez a trend, jó vagy nem jó, a felhasználók szokásai átalakulnak. Ettől függetlenül természetesen a fórumot módosítjuk, hogy jobban hasonlítson a régire, tudja a régi funkciókat. Ehhez viszont türelmeteket kérem, mert nem dolgozik a fejlesztő sem ingyen.

 

Üdv

SC