Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Én meg nagyon nem akartam beleszólni, mert nekem meg ez a munkám, webfejlesztő vagyok, portálokat reszelek lassan 10. éve.

Nagyjából ránézek egy oldalra és meg tudom mondani miért fog működni vagy miért nem.

Ehhez képest ennek a kapszlinak minimálisak a hibái legalábbis rövid távon. (hosszú távon nem fejleszthető fájdalom mentesen, szóval idővel lesz totálisan új kapszli IV. -is.  Hosszú távon ki fognak ütközni a tervezi gondok, amivel az a gond, hogy nem volt tervezés)

Szinte látom a kódban, hogy a qwery mögé nem ASC, hanem DESC kéne, (vagy fordítva a DB struktúrától függően) és én kritizálnám a fejlesztőket annyiból, hogy adatvesztéssel adatbázis migráció nincsen. (Ilyenért kirúgnának engem, ha az új motor beüzemelése után nem ugyanaz az adat mint régen volt) Én pl ezért kódolok, és nem használok előre gyártott motort, mert migrációkor fix struktúra adatát kell még fixebb struktúrára átvinni, ami nagyon sokszor kínkeserv, és nem ritkán lesz egy raklap adatod amivel szenvedsz. (lásd régi fórum adatok)  nincsen meg a “hogyan lenne a legjobb” szabadságod, és nem ritkán nem is kell migrálni az új kódot a régi DB-hez írod és kész.

aki már migrált oracle-t mssql-re az érti mekkora szívás ez :D

Ez a külső több, és jobb mint a másik szerintem, és láthatóan megkapargatták a mobil világot, ami szintén komoly fejlődés ám az előzőhöz képest. Hibák vannak, de azok mindig vannak, ezen nem kell fennakadni, főleg ha adatmigráció volt a háttérben hiba nélkül nincs is átállás. A probléma akkor van ha nem javítják. De ígérték, hogy ami kifogásolva javítva lesz, és szerintem ennyi elég is.