Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
  • LQ
  • 2014-06-24-08:39

Szerintem azért SC se annyira süsü, hogy elfelejtette volna hányan jajdultak fel a régi Kapszli lecserélésekor. Csak hát mindig jobb a szépre emlékezni, a rosszat meg elfelejteni… :yes:   Na meg az az informatikai “bravúr” amivel akkor azt sikerült megvalósítani az “elkövetőknek”, többeknek okozott poszt traumás sokkot. :yahoo:   Na, de ami volt elmúlt.

 

Nem tudom hányan vannak még ezen a véleményen, de szerintem is csak alulmúlni sikerült eddig a régi Kapszlit. Viszont a tisztesség úgy kívánja, hogy azért két dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az egyik, hogy ez egy kereskedelmi honlap, amit a tulajdonosa üzemeltet és tart fenn. Vannak más követelmények, aminek számunkra nincs jelentősége, azonban neki igen. Tehát, ha esetleg az lenne az álláspont, hogy nincs ‘belepofa’, akkor sem lehetne nagyon kritizálni. Ennek a sportágnak meg szövetségi honlapja soha nem volt, ahol ilyen szempontból lehetne demokráciázni.

 

A másik – szintén szubjektív vélemény -, hogy nekem a mélypont a II. Kapszli volt. Az minden szempontból kb. felért egy gyomorszájon vágással. Ehhez képest azért a III. Kapszli jóval barátságosabb. Nekem fejlődés.  Az, hogy egy kicsit többet kell kattintgatni szerintem feláldozható az esztétikum oltárán. Meg ahogy Attila is írta ez nem olyan fárasztó, mert nincs már nagyon mire kattintgatni. Nem csak a fórum, de ez az egész nagy sebességű mélyrepülésben tart a föld középpontja felé. :cry:   Amit szerintem legalább annyira nem helytálló a fórum változásaival, mint pl. a válsággal indokolni.

 

Előre szeretnék elnézést kérni SC-től, az I.  Kapszli és a II. Kapszli átállásában részt vevő szakemberektől és segítőktől, Attilától és valamennyi más véleményen lévő fórumozótól. :good:   …VILÁGBÉKE!… :yes:

 

Üdv: LQ