- Toto_HU
- 2014-06-18-18:42
Urak!
Beárazást kérnék az alábbi fegyerekre, amelyektől közelgő közelgő hosszú távú külföldi munkavégzés miatt meg kell válnom (hosszú távú tárolásuk nem megoldható darabszám korlát és logisztikai problémák miatt)
Képeket hétvégén tudok készíteni, de eladás kizárólag beárazás után esedékes, természetesen kizárólag az arra jogosultak számára!
Carl Gustafs M96 6,5×55: a cső menetes végét levágták (pár cm), a tusatalpat cserélték, a tokot távcső miatt megfúrták, ezekben hernyócsavarok találhatók. Ezek mellett a fegyver gyönyörű állapotú, dédelgetett, megkímélt darab. Gyártási év 1900, a zárszerkezet finoman jár, a huzagok mélyek.
Mauser K98 8×57 JS: 1944-es weimari gyártású, “Russian Capture” darab, tehát a fődarabok nem számazonosak, az oroszok a fát és a fém részeket is újra felületkezelték, rozsda-rohadás sehol nincsen rajta, de nyilvánvalóan hadigazdasági nyers termék. A csöve ennek is hibátlan, pontos darab. Opcionálisan egy hibátlan állapotú 1940-es gyártású szurony is eladó hozzá, ez külön árért menne. Wehrmacht beütők a tokon épek.
Schmidt-Rubin G11 7,5×55: teljes csőhosszú svájci hadipuska. A fém-fa jó állapotú, rozsda sehol, fája nem töredezett, az előágy alsó részébe egy ki tudja mikori baka monogramja van bekarcolva. A csöve tükrös, huzagok mélyek, a pontossága a szokásos svájci elmebeteg pontosság, a tokon valamelyik előző tulaj 3 fúrást ejtett távcső miatt. A gyártás a neten visszakövethető, gyártási szám alapján 1916-ban gyártották.
Mosin Nagant 31/90 7,62x54R: Gyártási év 1932, tehát háború előtti darab, már éppen az új 31-es módosítás utáni szériából. Messze jobb megmunkálási minőség mindenhol mint a háborús tömegfegyvereknél. Gyönyörű állapotú hexa tokos, fém-fa átlagon felüli, a front viszontagságait elkerülte. Nem eredeti hordszíj és szurony is tartozék hozzá.
Egyenlőre kérlek akinek van tippje árazza be, hozni-vinni beárazás miatt nem tudom. Képek ha szükséges, hétvégén vagy péntek este. Igen, tudom meg fogom bánni, de tényleg csak a vadászatra használt legfontosabb fegyvereimet tudom megtartani kölcsönadási dokumentációval, vadásztársnál. A hadipuskáknak sajnos menniük kell.