- Doki_75
- 2014-06-07-09:51
1.0 verzió .36 kaliberben. Ez 9,3X62 hüvelyből készült bőrlyukasztó mintára. Egyszerre több pogácsa szaggatható ki, mielőtt üríteni kell, így a munka sokkal gyorsabb vele. A .44-es beta verzióval csak 2 db szaggatható ki, utána üríteni kell.
Az 1.1 verziónál majd a hüvelytalpat vágom le, akkor meg se kell állni a szaggatással, a termék felül jön majd ki. Ha vártok a szaggatással, míg a matéria kézmeleg lesz, nem ragadnak össze a pogácsák. kb 10 perc alatt százas nagyságrendű mennyiség állítható elő, ami messze elég 1-2 heti lővőldőzésre. Abszolut nem drága és a filc-nél több kenőanyagot hordoz. Vastagsággal a csőhosszhoz és a használt lőpor koszolódásához állítható.
Gondolkodtam rajta, hogy nyomtatópapírból vágok ki korongokat, amit alul-felül rá tudok ragasztani a tablettákra, így véletlenül se ragad pl. a kokikális skuló aljához, ami sztem. fontos a lőszabatossághoz. Golyónál ez valószínű nem fog működni. Alul meg segít(het) a lőporba/grízbe nyomódás ellen.
De még egyszer! Soha nem lőttem ilyen jól, mint ezzel a megoldással és a cső is extra tiszta maradt.
Majd csinálok képet lövészet közben és után is.
Üdv:
B