Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Sziasztok Nem vettem ki tisztán a leirtakból, hogy mire is gondoltok az elöltöltő vadászjegy+egyéni lehetőségek kifejezés alatt. Nekem azt mondja kifejezés, hogy alkalmi vadászjegyről lenne szó elöltöltősre, ami szólhat vadra, elejthető vad számosságára, esetleg “napijegy”, de megkötésekkel. pl: vadászvizsga szükséges, de szereletes engedély bejegyzett vadászfegyverrel nem. Jól értelmeztem?

Nem tudom mi nem érthető,de ime:

Tehát vadászni vadászvizsga+érvényes vadászjegy+tartási engedély/bejegyzett vadászlőfegyverre/ lehet.

Aki ijjal,ragadozómadárral kiván vadászni,az a fentieken kívül kiegészitő vizsga után,kaphat erre is kiterjesztett

vadászjegyet.Tehát rendelkeznie kell a vadászat teljes személyi és tárgyi feltételeivel,tehát köteles egy szereltes fegyvert is tartani.

Erre írtam azt ,hogy járjon  el a MEFLVSZ  a tárgyalások során,hogy ez az elöltöltő fegyveres vadászat során erre ne  kerüljön sor,legyen elegendő törvényes feltétel a vadászvizsga+kiegészitő elöltöltő vizsga+ az elöltöltő vadászjegy annak aki CSAK elöltöltő fegyverrel kíván vadászni.Illetve az elöltöltő fegyver maradjon a vadászeszköz kategoriában engedélymentesen.Csodálkozom ,hogy ezt az ijjászok,solymászok nem hajtották ki eddigMiközben ott végképp nincs szó fegyverről.Az egyéni lehetőségek azok amikor SAJÁT szervezésben,/akár dijjért /vagy a területes vadász barátaidnál téritésmentesen vadászol,NEM egy szervezett formában,pláne nem vadászatszervező cég álltal bonyolítva.

üdv:

Attila