Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
3 days, 19 hours telt el
Games
3 days, 19 hours telt el
Játék ajánló
5 days, 4 hours telt el
Játék ajánló
5 days, 4 hours telt el
Színdarabok
1 week telt el
További hozzászólások

Mindeképpen szeretnénk továbbvinni a kutatási vadászatokat. A két irány: apróvad és nagyvadas nyílt terület. De ez még a jövő zenéje!

Szervusz Balázs! Volt alkalmunk Fehérváron beszélgetni az elöltöltő apróvadas vadászati lehetőségekről.Ebben szerényebb anyagi lehetőségekkel is részt tudnának venni az érdeklődők.Előtérbe kerülhetnének a lesvadászat minden fortélya,módszere,típusai.A dúvadazás /műuhu/vízivad gerlézés stb.Illetve a már korábban tárgyalt elöltöltő apróvadvadászatok /bokrászás-elállással/.Szerintem erre valamely Pest megyei ,könnyen megközelíthető -és/ legfőképpen ahol erre fogadókészség van/vadászterület lenne alkalmas,ahol szerény bevétellel is beérik. Esetleg valami Brtto dijazású elöltöltő fegyveres “apróvadas évi bérlet” ami jogosít /4-5/ vadászatra. Kiegészítve a korábban tárgyalt lesvadászati lehetőségekkel…. :good: Mindenképpen dolgozzatok az önálló “elöltöltő vadászjegyen”,ne legyen szükség csak a forma kedvéért kiváltott”normál” vadászjegyre,pláne nem a minimál kötelező követelményként egy szereltes pl:ha mást nem de ,egy egy csövű orosz sörétes beíratására a barna könyvbe…. Valamiért a Jászfelsői lőtér környékét is bérlő VT.tagsága, akik közül jó néhányan a lövészklub tagjai is,megérne némi faggatódzást…. De bármely hasonló adottságú terület is. No majd… Sok sikert! üdv: Attila

 

Szia Attila!

 

Nem akarlak elkeseríteni, de az olcsó apróvad vadászat már a múlté. Olyannyira nincs apróvad, hogy ami van, azt aranyért mérik. Jó példa: 10e Ft egy vadnyúl lövése, de a vadfácán is 6e ft felett mozog… Viszonyításként, 7-10e Ft között már őzsutát tudsz lőni. van egyébként Pest megyei terület, aki szívesen befogad minket apróvadra, de sajnos az sem lesz olcsó a fent jelzett okokból. De mindenképpen lesz apróvad is!!

 

Üdv

SC