Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
5 days telt el
Games
5 days telt el
Játék ajánló
6 days, 9 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 9 hours telt el
Színdarabok
1 week, 1 day telt el
További hozzászólások

Nem, nem tévedsz! En is régóta kacerkodtam a gondolattal, es gondoltam leteszem a vizsgát. Meghallva ezeket az árakat, letettem róla. Majd ha változik, vagy nagyon sok kidobni való pénzem lesz. Most majd az történik, hogy aki villogni akar, majd megveszi magának a vizsgát (mint eddig is), akit meg valóban érdekel annak nem biztos meglesz az anyagi lehetősége.
Ha belegondolsz, akinek futja másfél milliós puskara, annak az a százezer semmi. Akinek meg nem, az mit is akar keresni az elit klubban?
Mar régóta érdekelne a vadászat mint olyan embert aki kis korától fogva járta a természetet. Sokfele érdeklődtem mar, de vagy az volt, hogy szoros közösség ahol nem szívesen fogadnak újat, es általában ezek voltak a valódi természet szeretők, vagy az fogadott, hogy ha van rá másfél-két milliom, akkor holnaptól tag lehetek. Na, ezt az utóbbit nem veszi be a gyomrom. A másikat megértem, de ez ugyanúgy nem segíti az igazi termeszetkedvelo, es nem utolsó sorban a természettel alázatos módon bánó új vadászok megjelenését. Egyszóval, meg soha nem hallottam hogy valaki azt mondta volna nekem, hogy figyelj, szeretnéd?, akkor gyere, nézd meg, ismerd meg a társaságot, es ha továbbra is szeretnéd, akkor segítünk hogy vadássza válhass.