Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days, 9 hours telt el
Games
2 days, 9 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 17 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 17 hours telt el
Színdarabok
6 days, 6 hours telt el
További hozzászólások

Sziasztok.

Sógorommal már péntek este megnyitottuk a tábort, remek husit is sütöttünk, és sokat beszélgettünk, majd elszivtuk a békepipát, igy örökké bajtársakká fogadtuk egymást. Fehéremberrel délután is, és másnap hajnalba útra keltünk.

Alaposan felderitettük a terepet, hogy mire jöttök már biztonságos tábort találjatok, indiánoktól, és gonosztevőktől, és mindeféle ellenség nélküli környékre.

Némi csetepaté volt csak, tőrbe akartak csalni a szikláknál, de fehéremberrel tartottuk magunkat, és kitörtünk, majd a homozsákokból épült sáncot védtük, a rajtaütés sikertelenségén feldühödött indiánoktól. Ma hajnalra már eltakarodtak, bejártuk az egész holtágat, de nyomukat sem láttuk, csak egy kósza hajnali rajtaütésre tellett tőlük mindössze :)

Ime a képek első adagja amit iziben megkaptam, és gyorsan fel is töltöttem. Lesz még, mert fehérember is sűrűn dokumentálta a mi, és a ti hőstetteiteket.

https://picasaweb.google.com/114672856848108133067/Blondriver2014_apr45?authuser=0&feat=directlink

(még nincsenek felcimkézve, de gyorsan felraktamő ket, tudom, hogy tűkön űlve várjátok.)

Köszönöm LQ a dicsérő szavakat :)

És az a duplacsöves emulatba ejtő volt tényleg. Ethes reméljük már jobban van , a harc hevében meggyógyult :)