Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
19 minutes telt el
Games
19 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 8 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 8 hours telt el
Színdarabok
3 days, 21 hours telt el
További hozzászólások

Szia János! Az, hogy megszűnt az Investarm nekem új, és szerintem thortának még inkább az. Viszont nem ez itt a lényeg. Egy lövész kolléga feltett egy kérdést a Kapszli Csapatának. Az érdeklődés jellege: kereskedelmi. Olyan termékről érdeklődik, amit az oldalt üzemeltető kereskedő forgalmaz. Nem láttunk olyan közleményt amiben az lenne, hogy a Kapszli megszüntette az Investarm termékek forgalmazását. A kolléga az információéhségét egy bevett módon igyekezett csökkenteni. A fórum ezen topikja nagyrészt ezt a célt szolgálná. Legalább is ebben a hiszemben élek én is. A Kapszli csapata rendszeresen látogatja a fórumot. A kolléga elég régen űzi a sportot, azaz ismerik. Nem egy Józsi12386 tette fel a kérdést, akinél nem lehet tudni kit rejt a nicknév. A történet röviden ennyi. Az, hogy thortát nem méltatják válaszra, az nem az Ő amatőrsége, hanem a Kapszli “kommunikációs hiányossága”. :bye: Az, hogy neked miért jött le az előző megállapítás, számomra kicsit nehezen érthető. Valószínűleg másképp szocializálódtunk. Ne értsd félre, ez nem feltétlen számodra negatív megállapítás. :yes: Mindemellett a történet már inkább humoros mint “haragos”. Fogadásokat is kötöttünk rá, hogy “szegény” thorta mikor kap választ az érdeklődésére. Én is fogadtam, úgyhogy ne befolyásoljuk a történéseket! Üdv: LQ

Szia

ez is egy megközelítés végül is bár nem tudom ez előrébb viszi e az ügyét

ja bocs hogy nálad aki régen űzi az fontos és ász aki nem az meg le van szarva erre inkább nem is reagálnék mert eme eszme igen messze áll tőlem

üdv

János