- LQ
- 2014-03-16-20:38
Szia János!
Az, hogy megszűnt az Investarm nekem új, és szerintem thortának még inkább az. Viszont nem ez itt a lényeg.
Egy lövész kolléga feltett egy kérdést a Kapszli Csapatának. Az érdeklődés jellege: kereskedelmi. Olyan termékről érdeklődik, amit az oldalt üzemeltető kereskedő forgalmaz. Nem láttunk olyan közleményt amiben az lenne, hogy a Kapszli megszüntette az Investarm termékek forgalmazását. A kolléga az információéhségét egy bevett módon igyekezett csökkenteni. A fórum ezen topikja nagyrészt ezt a célt szolgálná. Legalább is ebben a hiszemben élek én is. A Kapszli csapata rendszeresen látogatja a fórumot. A kolléga elég régen űzi a sportot, azaz ismerik. Nem egy Józsi12386 tette fel a kérdést, akinél nem lehet tudni kit rejt a nicknév. A történet röviden ennyi.
Az, hogy thortát nem méltatják válaszra, az nem az Ő amatőrsége, hanem a Kapszli “kommunikációs hiányossága”. Az, hogy neked miért jött le az előző megállapítás, számomra kicsit nehezen érthető. Valószínűleg másképp szocializálódtunk. Ne értsd félre, ez nem feltétlen számodra negatív megállapítás.
Mindemellett a történet már inkább humoros mint “haragos”. Fogadásokat is kötöttünk rá, hogy “szegény” thorta mikor kap választ az érdeklődésére. Én is fogadtam, úgyhogy ne befolyásoljuk a történéseket!
Üdv: LQ