Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
4 days, 23 hours telt el
Games
4 days, 23 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 8 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 8 hours telt el
Színdarabok
1 week, 1 day telt el
További hozzászólások

Feldiszitettem a Coltomat, és a Kentucky puskámat :)

https://picasaweb.google.com/114672856848108133067/Feggyverdisz?authuser=0&feat=directlink

Az ötlet LQ kollégától származik, aki a remingtonját diszitette úgy mint én a Colt-ot, de ha már benne voltam, a kentucky is kapott :)

Végy 5-6 doboz 1,5×20 db réz zárszeget, és 1,5mm fúrószárat+ kézi csavarbehajtó,alkoholos filc, ár,csipőfogó,pillanatragasztó, kis kalapács + bivaly sok türelem, és szabadidő. (fél nap)

Én a coltról leszedtem a lakkozást, kicsit felülpácoltam, majd lenolajjal kétszer beeresztettem. Száradás után filcel megjelöltem a minta pontjait, árral meglyuggattam őket, majd az 1,5mm fúrószárral előfúrtam. Lecsippentettem a szegekről a felesleget, hogy 2-3mm hossz maradjon csak. Pillantragasztó, újjal a lyukkba nyom, kis kalapáccsal azonnal a helyére kocogtatni, és GOTO elölről.

Kissé idegölő, el lehet benne fáradni rendesen, de nagyon megérte :)

Utána rituális keresztelő: A puska neve “Dealaware’s night” (emlékül a függetlenségi háború egy legendás rajtaütésére, amikor titokban keltek át a Delaware folyón éjjel, hogy megtámadják az angolokat), a revolver pedig “Courier Six” lett utalva a hatlövetű jellegére, bár a név a Fallout-ból származik. (new vegas)

 

Vélemény? :)