- border guard
- 2014-03-05-07:19
Kedves lövésztársak!
Nos természetesen a szervező szerep nem népszerű.Én sem ragaszkodom hozzá…a Versenyek topicon ismertetett Etheus lövésztársunk álltal szervezett jászfelsői rendezvény előremutató kezdeményezés,gratulálok, csatlakozhatunk is hozzá.Bánom is ,hogy nem vettem részt,egyszerűen azért mert elkerülte a figyelmemet,valamint nem volt senki, akivel letudtam volna menni….Végül is meg lehet ezt “összevonva” is csinálni,hogy mindenki jól szórakozzon.Az általam elképzelt találkozó annyiban volna más,hogy elsősorban nem a westernre,CW-re/bár tény ,hogy a sörétes fegyvert elterjedten alkalmazták harcra,önvédelemre is/ hanem arra a sörétes fegyverre gondoltam “kihegyezni” amire az “eredetileg” készült apróvadvadászat,golyólövés ,nyilván célokra….Ha úgy tetszik inkább európai alkalmazás…
Lőkisérletek,elöltöltő koronglövészet, arccal a sport,a nyiladozó vadászati alkalmazás irányába,felmérő jelleggel…Akit érdekel,ne hezitáljon írja meg a véleményét ,csatlakozási szándékát.
Akár ide a topicba,vagy a prívát emilemre cannon56@freemail.hu.A csoportképen 3 dupla 1 slug gun =4,tudok még 5-6-ot és még nekem is van egy 12-es PD duppla,a fegyverek száma lehetővé tenne egy egész jó kis bulit
nem gondoljátok?
csak rajtunk áll v.bukik
üdv:
Attila