Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
4 hours, 27 minutes telt el
Játék ajánló
6 hours, 45 minutes telt el
Játék ajánló
6 hours, 45 minutes telt el
Színdarabok
2 days, 19 hours telt el
Fórum szabályzat
4 days, 6 hours telt el
További hozzászólások

Köszönöm a választ! Kicsit számolgattam. A golyók térfogata 0.73 cm3 illetve 0.40 cm3. Lőporból pedig ~1,3 gramm illetve ~0,8 gramm kell lövésenként. A 0.36-ossal nagyjából minden harmadik lövés ingyen van a 0.44-hez képest. Tuti, hogy Colt lesz az első, az a megoldás zseniális :) Szerencsére a közelben pont van aki foglalkozik western lövészettel. Nyitrai József-et fogom is zargatni nemsokára :)

 

A legjobb helyre fogsz menni, ha a “Vakembört” keresed, le a kalappal a lövészkészsége és segítőkészsége előtt!!! (És üdvözlöm is)

Amit elfelejtettem – bár Józsi el fogja mondani. Indulhatsz bármilyen eredeti vagy replika fegyverrel (ha gyári állapotban hagyod) akár VB is. Itt találod a Kapszlin a versenyszabályzatot, olvasgasd – benne van miden. Fegyver, lőpor, lövedék mittudoménmi. Három revolver szám van jelenleg OB listán. Két 25 m és egy 50 m. A western – és az örömlövészet – kicsit más, ott indulhatsz pár nem korhű fegyverrel is (Pl. ROA). Egy a kitétel: bevizsgált – MKH kártya – nem buherált fegyver, nem lehetsz veszélyes másokra és magadra. Aztán némi vizsga – rendőrségi vagy elöltöltő – és ennyi az egész :-) (no, nem teljesen!)

 

Sok sikert: F.