Aktuális
2 days, 2 hours telt el
2 days, 2 hours telt el
3 days, 11 hours telt el
3 days, 11 hours telt el
5 days, 23 hours telt el
- Doki_75
- 2014-02-17-15:05
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket!
Szeretném újra kezdeni az Elöltöltő lövészetet amit kényszerűségből abba kellett hagynom!
A füstölgő magazin 2-számát sajnos nem tölti be amit szeretnék elolvasni.
Konkrétan Füstölgő eMagazin 27. szám 2011. december és 31. szám 2012. november számai érdekelnének a EA Zouave és Pedersoli Enfield hadipuskák miatt!
Aki tud ebben segíteni megköszönöm neki…….volt egy EA 2 pántos Enfield hadi puskám amit a hirtelen megváltozott anyagi helyzetem miatt el kellett adnom.
Még mielőtt elkezdenétek kövezni…..nem akarok fejest ugrani, bezsákolni és eladni ár alatt.Megyek lőni és olvasom újra a fegyverkezelés alapjait.
……persze jön a Fehova és Balázsék hátha csinálnak valami extra akciótTőlük volt az első és szerintem a következő is ha eljutok arra szintre! Köszönöm!
Szia Conqver! Gyere ki a Fehovára, lesz akciónk ilyesmire! :) A cikkeket előtúrom! Üdv SC
Szia Gábor! A Zouave-os cikkre én is kíváncsi lennék. Sajnos letölteni én se tudtam, pedig beújítottam egyet a hét végén :good:. El tudnád mailezni a magazin fent említett számát? Vagy frissíteni a honlapon hogy a többiek is lássák? Akitől a pusekot vettem, dícsérte a cikket, úgyhogy fel vagyok ajzva rá.
Köszi előre is!
Balázs