- border guard
- 2014-01-29-06:56
Tisztelt uram!*
Minadazonáltal,hogy amit leírt abban némi tárgyi tévedés van,miszererint a magyar Néphadseregben nem szolgáltak határőr hadnagyok
ellenben a BM-Határőrségben igen
Aztán jómagam azt a RTF-t végeztem amit a ma vezető jogászai 25%-a jogi alapképzésként elvégzett/európa hírű bü.jogi tanszéke miatt/ és ennek okán a pécsi JPTE-n lett 6-4 félév lett
alatt lett jogász
az ne zavarja,hogy a képzési jegyzékben az “RTF-en vagy AF-en szerzett diploma jogi végzettségnek minösűl”
Nos természetesen ez nem jogosit zugügyvédkedésre,de arra hogy egy jogszabályt ne fejjel lefele tartsak,tán igen..
Biztos ,hogy nem tartozik azok közé akik közelebbről ismernek mert akkor a korábbi nickneveimből gyúrt megszólitásával nem szórakozatatta volna a nagyérdeműt .Különösen találó “az ex-Lőmester” amit 2-3 napja kényszerűségből lemondva a “könnyű nyári náthám miatt”,javaslatomra egy jó barátomat,kedves lövésztársunkat V.S-t ajánlottam a MHKHSZ elnökségének ,akinek kinevezése már meg is történt.Ezúton is gratulálok neki!
Nos, nem tudom miért mondom én el ezt önnek,Talán a közönség azon része kedvéért,aki személyesen nem ismer.Mert annak a kb 200
lövésznek nem kell bemutatkozni,akivel volt szerencsém találkozni az eltelt 15 év alatt,amíóta elöltöltőzünk….
És mindezek után még mindig nem ismerem Önt.
Részemről itt van vége…
Bende Attila
*miután az ön nevét nem tudom,nem közölte,megszólitani csak ilyen sommásan tudom,de talán ezt nem nekem rója fel ugye?
Jut eszembe ezt nem rendszerspecifikus,ez egyszerű illemtan a bemutatkozás,jó ne eröltessük…