Búcsú Sándorunktól, új kollégáink!

Mindig nehéz búcsút mondani egy jó kollégának, de egy jó vállalkozásnak el kell fogadnia, hogy nem birtokolja dolgozói életét. Pólik Sanyival nem csak munkakapcsolat, hanem barátság is összeköt, így különösen sajnálom, hogy elválik útja a Kapszlitól. Nem csak az üzlet ügyei kötöttek minket persze össze. Az Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetségének ügyes bajos ügyei, az elöltöltős EB szervezése, az elöltöltő fegyveres vadászat ügye mind közös munkáink voltak. Kérlelhetetlenül szakszerű, pontos, precíz ember ő, aki e tulajdonságok ellenére is megfelelő mennyiségű humorral követi az élet nagy eseményeit. Hiányozni fogsz, bár azt is tudom, hogy az új munkahelyed miatt a minket összekötő barátság csak egyik szála szakad meg, az összes többi – az ennél sokkal fontosabbak – maradnak bizony!

Sok sikert kívánok neked Barátom! Égessünk együtt még jó sok lőport!

A Kapszli mindig is szerencsés vállalkozás volt, hiszen mindig olyan kollégák dolgoztak nálunk, akik szerették a történelmi fegyvereket és a lőszertöltő hobbit. És bár a világ folyamatos változásban van, ebből mi sohasem engedtünk, és eztán sem fogunk. Engedjétek meg ezért, hogy bemutassam nektek új kollégáinkat, akit valójában talán nem is kellene bemutatnom.

Szekeres Tibi barátommal – vagy ahogy mindannyian ismerjük, Szekérrel – éppen húsz éve ismerjük egymást. Együtt égettük a feketelőport a hőskortól kezdve így nagyon megörültem, amikor elvállalta a munkát, és belépett a Kapszli csapatába.

Hamza Emil barátom szintén régi motoros a szakmában. Ismeri a lőszertöltés és elöltő fegyveres lövészet, vadászat minden csínját-bínját. Ő külső munkatársként támogatja meg a Kapszli működését.

Üdvözöljétek kérlek Ti is hasonló örömmel kollégáinkat! Elsősorban Szekérrel és velem találkozhattok majd innentől üzletünkben.

Üdv a fedélzeten Uraim! Nagyon örülök, hogy együtt dolgozzunk végre!

Balázs

Vélemény, hozzászólás?