Üzenet Balázstól

Knémeth-balázs800x1200edves Barátaim!

A történelmi fegyverekkel való lövészet és vadászat, a hadtörténelem kutatása, oktatása életem egyik legfontosabb része. A Kapszli.hu, és a portált működtető vállalkozás együtt szépült, együtt épült lövészéletünkkel.

Most mégis nehéz szívvel, de nagy izgalommal meghoztam egy döntést. Elvállaltam egy német, fegyvergyártással foglalkozó, patinás márkákat birtokló cégcsoport magyarországi leányvállalatának vezetését.

Nehéz a saját vállalkozás kezét elengedni, de mégis azt mondhatom, hogy nyugodt vagyok, hiszen Szabó Gabi és Pólik Sanyi személyei biztosítékok arra, hogy a cég jó kezekben van.

Nem tűnök el természetesen a történelmi lövészetből, vadászatból. A régi fegyverek és a hadtörténelem a hobbim, szerelmem ahogy egyetemi oktatói tevékenységemet is nagy szeretettel folytatom. Így bár Kapszli operatív feladataiban részt nem veszek a jövőben, tulajdonosként, íróként ott leszek a Kapszli.hu életében, a Ti életetekben. Természetesen szövetségünkből, rendezvényeinkről sem tűnök el, úgyhogy továbbra is tartsátok szárazon a puskaport! Meg fogok harcolni továbbra is minden körért a lőállásban. Mert akit egyszer a lőpor füstje megcsapott, azt az soha nem ereszti.

Telefonom, email címeim nem változnak, nem megyek messzire.

Üdv:

Balázs

14 hozzászólás érkezett

 1. Sok sikert kívánok!!!

 2. Eredményes munkát, sok sikert!

 3. Gabos

  Sok sikert Balázs és gratulálok!

 4. rprme

  Gratulálok, de nem tudom megállni hogy a jókívánságok mellett elmondjam:
  én sajnálom, hogy az üzletben már nem találkozunk…
  Jó volt nálad vásárolni. Köszi.

 5. A Kapszli nem lesz ugyanaz többé, mint amikor Te voltál a pult mögött, de ez nem akadályoz meg, hogy sok sikert kívánjak. Pár év tapasztalat múlva legalább lesz kinek küldeni az önéletrajzom a fegyvergyárba…

 6. border guard

  Kedves Balú!
  Sok sikert a szakmai és a magánéletedben!
  Attila

 7. Kapszli

  Nekem is fáj a szívem persze. Azért szerzőként jelen leszek, valamint a rendezvényeken is találkozunk majd.

 8. Jól van, Balázs! Sic itur ad astra!

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.