Üdvözöljük az új Kapszli.hu honlapon

Kedves Olvasónk, Vásárlónk!

 

Megújult a Kapszli.hu portál! Köszöntjük új weboldalunkon! Sok időt és energiát szántunk arra, hogy elemezzük korábbi portáljaink erősségeit, gyengeségeit, jó oldalait, hibáit. Megismerve az Önök böngészési, olvasási, vásárlási szokásait, nyáron úgy döntöttünk, hogy új oldallal fejezzük be az évet. Döntöttünk így azért is, mert idén decemberben ünnepeljük a Kapszli.hu megszületésének 10. évfordulóját. Bár a hivatalos 10. születésnapot 2014. május 1-én ünnepeljük majd, a cég és a portál létrehozásának gondolata egy esős november végi délutánon fogant meg.

A Kapszli és a Füstölgő eMagazin

Engedjék meg, hogy először honlapunk tartalmát ajánljam Önöknek. Lassan háromszázhoz közelít honlapra feltöltött cikkeink száma, de korábban nem voltak könnyen visszakereshetőek, nem voltak a tartalmak megfelelően tematizálva. Ezen kívántunk változtatni új portálunkon, hogy a lehető leghatékonyabban találhassa meg az Önt legjobban érdeklő tartalmakat. Cikkek menüpont alatt logikus rendben találja kategorizált tartalmainkat, valamint itt találja a Füstölgő eMagazin korábbi számait is.

A Füstölgő eMagazin önálló felületet kapott honlapunkon. Ezen a részen csak és kizárólag lövészettel, vadászattal, hadtörténelemmel kapcsolatos ismeretterjesztő cikkek jelennek majd meg. Itt kapott helyet újjáélesztett irodalmi rovatunk is.

Önálló állandó felületet kapott YouTube csatornánk is, ahol mindig a legfrissebb videónkat tekintheti majd meg Az olyan aktuális, cégünkkel, versenyekkel kapcsolatos hírek, melyek alapvetően múló érdekességgel bírnak a jobb oldali híroszlopba kerültek, hogy ne vegyék el a helyet az értékesebb tartalmaktól A legfontosabb ajánlataink, termékeink, híreink a központi nagy ablakokban jelennek majd meg, segítve a könnyed eligazodást honlapunkon.

“Célunk egyszerű: sok jó terméket ajánlani lövészeknek, vadászoknak, lőszertöltőknek, gyűjtőknek és gazdag ismeretanyagot biztosítani olvasóinknak.”

Külön főmenüpontokat szenteltünk legfontosabb tevékenységi köreinknek, a lövészetnek, vadászatnak és lőszertöltésnek. E főmenüpontok alatt igyekeztünk olyan információbázist biztosítani, mely minden érdeklődőt be tud vezetni az adott tevékenységi kör világába. Érdemes az almenüpontok közt lapozgatni, mert sok oldalnyi értékes új tartalommal gazdagodott itt portálunk.

Külön öröm, hogy végre minden cikkünk kommentálható lett, vagyis szívesen fogadjuk, ha a regisztrált felhasználók azonnal véleményüket nyilvánítják írásainkról, híreinkről, így növelve az oldal interaktivitását.

Vásárlás, termékek

Új webshop modult kapott a portál, mely kényelmesebb, logikusabb, egyszerűbb vásárlási élményt biztosít majd. Könnyebb lesz termékeink között lapozgatni, keresni, egyszerűbb lett a megrendelések menedzsmentje.

Fórumok

A Kapszli.hu portál elmaradhatatlan része a 10 éve működő fórum. Hosszú ideje képes volt arra, hogy összekösse a lövészeket, vadászokat, gyűjtőket még akkor is, ha voltak néha kisebb-nagyobb hibák. A fórum a tiétek, miénk, olyan érték, amelynek megőrzése számunkra nagyon fontos, ezért a régi honlap összes fórumának bejegyzései továbbra is elérhetőek és visszakereshetőek lesznek. A fórumok szolgáltatásai jelentősen bővültek, s a fórum kezelése is egyszerűbb, logikusabb lett.

Hamarosan elkészülünk a végleges fórumstruktúrával, így a teljes fórum várhatóan 2-3 nap múlva lesz újra elérhető. Addig is várunk titeket, önöket ideiglenes topicjainkban!

Az angol nyelvű honlap

Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy a magyar történelmi lövész-vadász életről hírt vigyünk a nagyvilágnak, hiszen bár kicsiny ország vagyunk, mégis sok olyan dolgot tettünk, teszünk, melyekről népesebb nemzetek csak álmodnak, s méltán lehetünk rájuk büszkék. Honlapunk ezért bír egy teljes értékű angol nyelvű testvérrel is. A www.capandball.eu portál szintén napokon belül teljes funkciókkal indul.

Az új weboldallal kapcsolatos észrevételeiket az "> e-mail címen várjuk.

Köszöntjük hát Önt az új oldalon! Reméljük tetszeni fog munkánk gyümölcse!

Üdvözlettel:

Németh Balázs

tulajdonos, ügyvezető