Tavaszi készletfeltöltés a Kapszli Pontban!

Az elöltöltő- és western fegyverek szerelmesei igazi csemegéket találhatnak megújult kínálatunkban.

Az elöltöltő fegyverek közt mindenképp első helyen kell megemlítenünk a Pedersoli cég új hárompántos 1853 Enfieldjét. A fegyver a “Silver Line” megújított polgárháborús modellek sorát folytatja: odafigyelés a legkisebb részletekre a tökéletesen korhű végeredmény érdekében, maximális precizitás a kimagasló versenyeredményekért.

A cég modelljei közül ismét kapható üzletünkben az előágyszán-ismétlő rendszerű Lightning puska 44-40 kaliberben, a Boarbuster alsókulcsos és a Howdah duplacsövű vadászpisztoly, amelyhez rögzíthető válltámasz is vásárolható.

Az Uberti cég elöltöltő revolverei közül figyelmébe ajánljuk 1858 Remington revolverkarabélyt, illetve az 1873 Cattleman perkussziós revolvert 4,75″ csőhosszal. A szereltlőszeres revolverek közül a klasszikus Cattleman kapható .38Spl/.357Mag kaliberben, emellett pedig rozsdamentes acél kivitelben 5,5″ és 7,5″ csőhosszal is.

Aki olcsón és sokat akar lőni a western Single Action életérzés mellett, annak kiváló választás lesz az 1873 Stallion revolver .22LR kaliberben, elegáns acélkeretes kivitelben!

 

Tekintse meg új termékeinket, fedezze fel a többi újdonságot is!

Várjuk szeretettel üzletünkben!

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.