Olcsóbban szeretnék vásárolni!

2 copy

Kedves Vásárlónk!

 

Kérem tekintse meg azon termékeinket, melyeket árkedvezménnyel kínálunk a Karácsonyi időszakban.

 

Lee lőszertöltő készletek

leeA Lee Breech Lock Challenger és 50th Anniversary lőszertöltő készletek nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy költséghatékony, de jó minőségű felszerelésekkel kezdje el a saját lőszerek készítését a friss lőszertöltő. A készletek bajonettzáras persellyel rendelkező egy állású lőszertöltő prést tartalmaznak, gépi csappantyúzó komponenst, karos mérleget, térfogatos lőpormérőt, hüvelymegmunkáló szerszámkészletet, lőpor betöltő tölcsért, hüvelyformázó kenőanyagot tartalmaznak. A két szett között minimális különbség van: a 50th Anniversary készlet egy gép csappantyú adagoló komponenst, míg a Breech Lock Challenger készlet kézi csappantyúzó szerszámot tartalmaz. A készletek  Breech Lock megrendelés! 50th Anniversary megrendelés!

Ár: 49900 Ft helyett 42900 Ft-ért.

>> Tovább a webshopba

Lee Production Pot IV kohó

90008500 W teljesítmény, alul leeresztős szerkezet. Az előmelegített kokillát csak a szerkezet kiömlőnyílása alá kell csúsztatni és megnyitni a szelepet. A melegítéshez teljes teljesítményen dolgozik, utána az olvadék hőmérsékletének szinten tartása már minimális energiafelvételt igényel. A kiömlőnyílás alá bármelyik gyártó kokillája kompatibilis! Kb. 5 kg ólom olvasztására alkalmas. Az olvasztó hőmérséklet szabályzó potméterrel is rendelkezik. Az elektromos kohók biztonságos, egyszerűen, gyorsan kezelhető megoldást jelentenek lőszertöltők és elöltlöltő fegyveres lövészek számára. Ne feledje: ólmot csak megfelelő biztonsági felszerelésekben, jó szellőzésű helységben öntsön. Karácsonyi akciónkban jelentős árkedvezménnyel vásárolhatja meg.

 Ár: 24.700 Ft helyett 22.500 Ft-ért

>> Tovább a webshopba

 

Lyman Gen 6 digitális lőpormérő állomás

gen6A Lyman Gen 6 mérleg automatikusan adagolja mindig ugyan azt a tömegű lőport. A kompakt kis műszer 0,1 grain pontosságra képes, és sokszorosára növeli a lőporbemérés sebességét, így gyorsítva a lőszertöltés legidőigényesebb munkafázisát. A szerkezetet elektronikus interferenciáktól pajzs védi, lőporleeresztő funkciójának köszönhetően könnyű, gyors, biztonságos a lőportípus cseréje. A szerkezet természetesen antisztatikus. A szett tartalmazza a 220 V-os tápot is.  Rendelje meg a mérleget!

Ár: 92.000 Ft helyett 82.000 Ft

>> Tovább a webshopba

 

Richard Lee: Modern Reloading (könyv)

leekonyvA kemény fedeles, lőszertöltés minden aspektusára kiterjedő könyv 28000 bevizsgált, megbízható töltési adatot tartalmaz. Megbízható adatokat talál a legjobb lőporgyártók termékeihez. A lőszetöltés egyik legfontosabb szabálya, hogy töltési adatok forrásaként csak olyan cégek információit fogadjuk el, melyek lőszertöltő felszereléseket, komponenseket gyártanak. E cégek töltet ajánlásaikat laboratóriumi körülmények között vizsgálják, így maximálisan megbízhatóak. A könyvben szereplő minimum és maximum tölteteket minden körülmények között tartani kell. Ha így teszünk, biztonságos, jó lőszert készíthetünk majd.  Karácsonyi akciónkban 5900 Ft helyett 5200 Ft-ért vásárolható meg.

Ár: 5900 Ft helyett 5200 Ft

 >> Tovább a webshopba

 

Uberti 1860 Colt Army Fluted .44 revolverek

1860Az Uberti 1860 Colt Army revolverek különleges, könnyített dobbal gyártott változatát kínáljuk kedvező áron. A Colt Army volt az első olyan kézilőfegyver, mely korszerű acélötvözetből készült. A olt által szabadalmaztatott “Silver Steel”, azaz ezüst acél, könnyebb, szívósabb volt, min a korabeli öntött acélok. Könnyített dobbal készített változatai elsősorban a civil piac számára készültek, de privát kontraktorokon keresztül szép számmal jelentek az északi és déli katonák kezében. A fegyver 86000 Ft-os ár helyett Karácsonyi akciónk keretében 75600 Ft-os áron vásárolható meg.

Ár: 86.000 Ft helyett 75.600 Ft

>> Tovább a webshopba

 

Pedersoli öntőformák

ontoformaA Pedersoli cég széles kínálatban készít öntőformákat elöltöltő és hátultöltő fegyverekhez. Az öntőformák mindegyik acélból készül és ezredhüvelyk pontossággal bírnak. Karácsonyi akciónkban MINDEN készleten lévő Pedersoli öntőformánkat 15% kedvezménnyel kínáljuk. Lapozza át termékeinket, és rendelje meg a fegyveréhez valót.

 >> Tovább a webshopba

 

Uberti Scout 22LR alsókulcsos puska

scoutAz Uberti cég széles termékválasztékot ajánl a western korszak nagy fegyvereinek tekintetében. A 22LR kaliberű Scout puskákat 2012 óta gyártják elsősorban az árérzékenyebb piaci szegmensek igényeinek megfelelően. A fegyver megbízható, erős kis szerkezet alumínium tokkal, Lothar Walther csővel. A puska szórása kommersz lőszerrel is 4-5 cm-en belül marad feltámasztva 50 méteren még nyílt irányzékkal lőve is. A tokon a távcső felszerelésére szolgáló furatok ki vannak alakítva. Nagyszerű választás lőtéri gyakorló puskának vagy dúvadas vadászpuskának is.

Ár: 142.900 Ft helyett 126900 Ft

>> Tovább a webshopba

 

Lyman Hawk Eye szemüvegre rögzíthető diopter

1142_view_1A kis szemüvegre szerelhető apertúra drasztikusan javítja a célkép minőségét. Az apertúrán átnéző szem mélységélessége jóval nagyobb, így mind a nézőke, mind a célgömb, mind a cél élesen látható lesz. Olcsó és praktikus kiegészítő minden lövészembernek. A kis szerkezetet a tapadókorong segítségével lehet a szemüveglencsére rögzíteni, így egyrészt a hely tökéletesen beállítható a lövész igényei szerint, másrészt könnyen használható dioptriás szemlencsékkel is.  Nagy segítség minden olyan lövésznek, aki fémirányzékokkal lő.

Ár: 6600 Ft helyett 4500 Ft

>> Tovább a webshopba

 

Lee Collet nyakformázó matricák és nyakformázó matrica szettek

1422_view_0A nyakformázó matricák használata számos előnnyel jár. Pontosabb, fegyverünkhöz jobban illeszkedő lőszer tölthető használatukkal, beállításuk azonban némiképp különbözik a teljes visszaformázó matricáktól. A matrica kíméli a hüvely is, hiszen a palástot nem, csak a hüvelynyakat formázza vissza. Az saját töltényűrünkben felfújódó hüvelynél nincs az az újonnan vásárolt hüvely, mely jobban illeszkedne fegyverünkhöz. A Lee nyakformázó matricáit 7500 Ft helyett 6500 Ft-ért, a Lee nyakformázó szettek pedig 11200 Ft helyett 9500 Ft-ért érhetőek el Karácsonyi akciónkban.

>> Tovább a webshopba

 

Pedersoli An IX de Gendarmerie kovás tiszti pisztoly árkedvezménnyel, ajándék pattantyús mércével

3_view_0A napóleoni időszak egyik legismertebb oldalfegyvere. A sima csövű kovás pisztolyt 1819-ig gyártották. A fegyver mindig párban készült a maubeuge-i gyárban. Nem csak csendőrök viselték, hanem gyalogsági tisztek is. A 15,2 mm űrméretű fegyver igazi kis ékszer, nagyszerű Karácsonyi ajándék. Az első két megrendelőnk ajándék díszdobozt is kap a fegyverhez. Az An IX pisztoly 168.970 Ft helyett 139.000 Ft-ért vásárolható meg.

>> Tovább a webshopba

 

Az akciók a készlet erejéig vagy 2014. január 15-ig érvényesek. Az akciók más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonhatóak.

Ez még nem minden! Tekintse meg összes akciós termékünket!