Nyílt nap és próbalövészet szeptember 21-én

Kedves Érdeklődő!

 

Ha szeptember, akkor lövészet! A nyári meleg után kellemes végre hűs lőállásban állni. Aki már próbálta az elöltöltő fegyveres lövészetet, az tudja, hogy valami olyan varázslattal bír a lőpor füstje, ami nem igazán engedi el az érdeklődőt. S akit egyszer a lőpor füstje megcsapott…

 

Meghívó nyílt napra. Próbálja ki az elöltöltő fegyveres lövészetet!


Az őszi szezon egyik legfontosabb eseménye a történelmi lövész országos bajnokság, melyet a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek és Vadászok Szövetsége, a Magyar Sportlövők Szövetsége és az Alba Volán SE közösen szervez az egyesület székesfehérvári – az Alba Volán gyártelepen belül található – lőterén szeptember 21-én. Az idei OB különleges, ugyanis a verseny keretében egy nyílt nap-szerű „ismerkedő lövészetet” is szervezünk. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy fenntartunk egy önálló lőállást bemutató lövészet céljára, ahol a Magyar Elöltöltő Fegyveres Válogatott tagjai egy egy fegyvert mutatnak be az érdeklődőknek. A bemutató során az adott elöltöltő fegyverek egy-egy lövés erejéig ki is próbálhatóak a lövészetvezető közvetlen felügyelete mellett.

Tehát ha van kedve kézbe fogni a legendás párbajok pisztolyait, a western korszak revolvereit, az 1848-49-es harcok hadifegyvereit vagy a nagy idők vadászainak puskáit, jöjjön el szeptember 21-én Székesfehérvárra az Alba Volán lőtérre, és legyen részese az élő történelemnek.

Előzetes regisztráció a bemutató lövészetre: (kötelező).

Ha  versenyen sportlövészként kíván részt venni, töltse ki az online regisztrációt. Klikk ide.

 

Várjuk szeretettel:

 

A rendezők

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.