Lőszertöltő tanfolyam vizsgával

A Brothers Online Kft (Kapszli Pont, kapszli.hu) és a Reloading Hungary Kft., a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. közreműködésével lőszertöltő tanfolyamot szervez. Az oktatásban résztvevő hallgatók megismerhetik a lőszertöltés elméleti és gyakorlati alapjait, miközben felkészülhetnek a hatósági vizsga sikeres letételére.

Célunk nem csak az, hogy hallgatóink sikeresen teljesítsék a vizsgát, hanem az is, hogy olyan praktikus ismeretanyagot adjunk át az érdeklődőknek, melynek segítségével fegyverüknek, lövészeti stílusuknak megfelelő, precíz lőszert készíthetnek majd. Oktatóink a PKLV Kft. munkatársai, akik egyben a hatósági vizsgáztatásban is részt vesznek, így első kézből kaphatnak információt a vizsga menetéről, követelményeiről.

 

A tanfolyam tematikája:

 

A tanfolyam sikeres teljesítéséhez minden hallgatónak biztosítjuk a magyar nyelvű szakirodalmat. Szintén biztosítjuk a megfelelő szerszámparkot, mely azonos a hatósági vizsgán használt szerszámparkkal.

 

1.Elméleti modul

Mi a lőszertöltés, miért jó lőszert tölteni?

A lőszertöltés kultúrája, történeti áttekintése

Lőszerek összetevői, azok jellemzői, specialitásai

A lőszertöltés biztonságtechnikája

A lőszertöltés alapvető ballisztikája

Jogszabályok ismerete

Elméleti vizsgakérdések áttekintése

Leggyakoribb lőszertöltő hibák felismerése, kiküszöbölése

 

2.Gyakorlati modul

Hüvelyek válogatása, előkészítése

Hüvelyek visszaformázása

Csappantyúk és csappantyúzás

Lőpormérés, lőporbetöltés

Lövedékbeültetés

Peremezés

Lőszerek helyes tárolása, szállítása

 

3.Hatósági vizsga

Hallgatóink a tanfolyam végén hatósági vizsgát tehetnek. A hatósági vizsga árát a tanfolyam ára nem tartalmazza. A hatósági vizsga 10000 Ft-os költségét az illetékes rendőrkapitányságokon kapható csekkeken szükséges befizetni a tanfolyam előtt.

 

A tanfolyam időtartama

A tanfolyam két napi elfoglaltságot igényel a hallgatóktól. Az oktatás 12 órát vesz igénybe. Péntek 8:00–18:00, szombat 9:00-13:00, szombat 14:00–18:00.

 

A tanfolyamok minimum létszáma 20 fő, maximum létszáma 30 fő. Minden 2-3 főre jut egy lőszertöltő munkaállomás, így biztosítható, hogy mindent hallgató kellő időt tölthet gyakorlással.

 

A tanfolyamok helyszíne

A tanfolyamokat a PKLV Kft. telephelyén tartjuk, ahol rendelkezésre áll a megfelelő szerszámpark, és kulturált oktatási helység. Cím: 1031 Budapest, Gyöngysor u. 6.

 

A tanfolyam díja

A tanfolyam díja 40000 Ft, mely tartalmazza a felkészüléshez szükséges szakirodalmat is. A tanfolyam díját a végleges időpont meghirdetése után kell fizetni. A tanfolyam díja fizethető átutalással vagy személyesen a Kapszli Pont fegyverszaküzletben (1036 Bp., Bokor u. 15-19. Cafe Teide mellett. Nyitva: Kedd-Péntek 10-18h, , 242-34-88).

 

Bankadatok átutalásos fizetéshez:

Számlatulajdonos: Brothers Online Kft.

Bank: MKB Bank

Bankszámla szám: 10300002-20202792-00003285

 

A tanfolyam díja nem tartalmazza a hatósági vizsga 10000 Ft-os költségét. Ezt az illetékes rendőrkapitányságokon kapható csekken előre kell befizetni a tanfolyam előtt a hallgatóknak.

 

A tanfolyam időpontja

A következő tanfolyamot 2013. február 1-2-án tartjuk. Kérjük, hogy amennyiben preferált hétvégéje van a tanfolyam elvégzésére, adja meg a dátumot a „Megjegyzések” rovatban.

 

Egyéb információk

Tanfolyamunkon résztvevő hallgatók lőszertöltő felszerelések kedvezményes vásárlására jogosító kupont kapnak. Hallgatóinknak lehetővé tesszük, hogy a tanfolyam elvégzése után is konzultációs jelleggel kereshessék oktatóinkat, aki a praktikus tanácsokkal szívesen segítenek Önöknek saját lőszereik szerelésével kapcsolatosan is.

 

További felvilágosítás:

Németh Balázs: , 242-3488

 

A regisztráció után kollégánk keresni fogja a további teendőkkel kapcsolatosan. Kérjük, hogy a regisztrációt figyelmesen töltse ki. Kérjük, hogy ne felejtse megjelölni milyen jellegű, célú lőszerek újratöltése érdekli, hogy az oktatás folyamán hangsúlyt helyezhessünk az egyéni igényekre, lőszerek egyedi specialitására is.

 

Regisztráció:

Kérjük a jelentkezéshez klikkelje az alábbi linkre:

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.