Közösségi lövészet Győr mellett, a pázmándfalui lőtéren

Kedves füstölgő Kartácsok!

Győr környékén meglehetősen kevés lehetőség van elöltöltős lövészetre. Az elmúlt évi jogszabálymódosítás megszüntette a költséges és bonyolult engedélyezési folyamatot, ami leginkább gátat szabott a meglévő lőtereken a muzeális fegyverek használatának. Így a Győri Lövészklub és a Kisalföldi Lövészklub lőterei is használhatóak e célra.

A GYLK és a KLK keretén belül az elmúlt évben megalakult az elöltöltős szakág, amelynek keretében szeretnénk a környéken lakó jelenlegi és potenciális elöltöltős lövészeket összegyűjteni, és számukra rendszeres lehetőséget biztosítani hobbijuk gyakorlására.

Első alkalommal 2018. április 15-én, 9 órai kezdettel társklubunk, a Kisalföldi Lövészklub pázmándfalui lőterén szervezünk egy “füstös” találkozót.

A lőtér címe: Pázmándfalu, Temető u. 8.
(https://www.google.com/maps/d/viewer…)

A részvételhez versenyengedély stb. nem szükséges. A GYLK és a KLK tagjai számára a lőtérhasználat ingyenes, egyébként 3000 Ft/fő.
Lőpor és csappantyú a rendezvényen vásárolható, de fegyvert nem tudunk biztosítani.

Igény esetén meleg ebédet (1000 Ft/fő) biztosítunk. Az ebéd-igényt kérjük, jelezzék az alábbi lehetőségek egyikén:
https://doodle.com/poll/4fzstb2h6yyukkbr <https://doodle.com/poll/4fzstb2h6yyukkbr>
• emil: Ferenczi Balázs –

Várunk mindenkit kortól, nemtől és (füstös) fegyvernemtől függetlenül!

Bármilyen kérdés esetén:

Győr, 2018. március 31.

Egy hozzászólás érkezett

  1. Angyalszem il cattivo

    Én ezt szeretem. Mármint a füstös lövészetben. Jó levegő, azaz lőporfüst illata, barátok, szép és érdekes fegyverek. Kellemes beszélgetések, tapasztalatcsere. A kezdők lelkesedése és boldogsága amikor egy-egy műalkotást a kezükbe vehetnek. No meg a bográcsolás! Ezt mind megkaptam a pázmándfalusi füstös találkozón. Remek szervezés, nem fogytunk ki sem porból, sem más kellékekből mert biztosítva volt minden. Vaddisznópöri is. :-) Sólyomszem és a szervezők remekül vezényelték le a találkozót, mindenki elégedett volt. Megérte 650 km-t zötykölődni a Nivámmal. Köszönöm szépen!

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.