Termékek

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Címkézve: 

Ennek a témakörnek tartalma 290 hozzászólás, 55 résztvevő. Utolsó frissítés: Wasicuya Wasicuya 1 hónap telt el.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 291
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #45050
  Wasicuya
  Wasicuya
  Résztvevő

  Ide is beteszem, hátha a másik topikban elsikkadna:

  Szia Balázs!

  Megrendeltem a könyved, de személyes átvétel a Kapszliban benne maradt a rendelésben, pedig utánvéttel szeretném a címemre. Ha megtennétek, hogy postázzátok, megköszönném.

  Üdv: Tamás<b></b><i></i><u></u>

  #45048
  Johnny86
  Johnny86
  Résztvevő

  Sziasztok!

  Az Uberti gyárthatja még az 1851 Navy Squareback verzióját? Mert a kínálatban nem látom már.

  Johnny

  #39496
  Johnny86
  Johnny86
  Résztvevő

  Más:

  Acél markolatkeretes 1860 Colt Army revolver érkezett?

  + Képet lehetne majd kérni a márványos tokos Remington karabélyról? Nyálcsorgatni :yahoo:

  #39461
  Johnny86
  Johnny86
  Résztvevő

  Ok, mail ment.

  #39458
  Kapszli
  Kapszli
  Kulcsmester

  Sziasztok! A LEE féle .375 konikális öntőformátok lesz még? Mert nem találom itt a formák közt, de a LEE honlapja szerint még létezik. Johnny

  Szia Johnny!

  Igen, lehet rendelni. Email jöjjön és berakjuk az aktuális Lee rendelésbe.

  Üdv

  B

  #39448
  Johnny86
  Johnny86
  Résztvevő

  Sziasztok!

  A LEE féle .375 konikális öntőformátok lesz még? Mert nem találom itt a formák közt, de a LEE honlapja szerint még létezik.

  Johnny

  #39352
  LQ
  LQ
  Résztvevő

  Sziasztok!

   

  A hétvégén feltétel nélkül megadta magát a kohóm. Nem tudom zártátok-e már a Lee rendelést? Ha van esélyem beleférni a májusi szállítmányba adnék le rendelést.

   

  Üdv: LQ

  #38839
  TAMÁS
  TAMÁS
  Résztvevő

  Nekem idén augusztusban lesz 10 éve, hogy megvan az Uberti Remingtonom. Bár az utóbbi 4-5 évbe ritkán járok lőni, előtte majdnem minden hétvégén voltam, nem kevés lövés van benne, nagy része konikális lövedékkel és nem céllövő töltetekkel (ha most egy összegbe megkapnám az elhasznált lőpor árát, örülnék neki nagyon). A tok hátsó részén minimálisan látszik ugyan a dob hátuljának a mintája, de éppen hogy csak lejött a felületkezelés, nemhogy a körmöm, de még egy tű se akad meg benne (most az előbb néztem rá és próbáltam ki) Tehát valszeg valami sántít a fazonnál erőteljesen…

   

  Nem lehet, hogy az általunk nem nagyon használt fekapor-helyettesítő anyagok (pl. Pyrodex) erőteljes nyomatása is produkálhat ilyet hosszútávon?

  #38838
  Johnny86
  Johnny86
  Résztvevő

  Nekem idén augusztusban lesz 10 éve, hogy megvan az Uberti Remingtonom. Bár az utóbbi 4-5 évbe ritkán járok lőni, előtte majdnem minden hétvégén voltam, nem kevés lövés van benne, nagy része konikális lövedékkel és nem céllövő töltetekkel (ha most egy összegbe megkapnám az elhasznált lőpor árát, örülnék neki nagyon).

  A tok hátsó részén minimálisan látszik ugyan a dob hátuljának a mintája, de éppen hogy csak lejött a felületkezelés, nemhogy a körmöm, de még egy tű se akad meg benne (most az előbb néztem rá és próbáltam ki)

  Tehát valszeg valami sántít a fazonnál erőteljesen…

  #38836

  Pumilio
  Résztvevő

  ok köszönöm.

  #38835

  Horse Whisperer
  Résztvevő

  itt a link az adott problénáról : http://www.avancarga.com/8_articulos/25/1_revolver/temas/18_replica/18_replica.htm%5B/quote%5D

  Azon kívül, hogy a manusnak az egyik képen 2 ilyen halmozottan hátrányos helyzetű revkója van, a legnagyobb probléma az, hogy nem értjük :-), a fordító meg egy komplett hadoválást ad elő róla: “Ezen a képen összehasonlítjuk a nyomait a dob egy Uberti revolver és a minta a Pedersoli (balra vagy jobbra). Gyanúsan egyformák, bár az utóbbi fizetett dupla”.

  Egyébként akár Uberti, akár Pedersoli, szerintem bármelyiket nyugodtan megrendelheted, a játékszabályokat betartva ilyen deformációt egyiken sem fogsz tapasztalni, és az is biztos, hogy itt senki nem tud ilyet fényképezni a sajátján.

  #38834

  Pumilio
  Résztvevő

  Mikor lessz?

  #38833

  Chariot
  Résztvevő

  szivesen megvizsgálnám.

  A legközelebbi dorogi lövészetre elvihetem. Akkor láthatsz egy már tényleg sokat használt darabot, épp dobléptető csere előtt.

  #38832

  Pumilio
  Résztvevő

  No mit mondotok Pedersoli Remingtonra?
  valóban igaz amit írnak vagy az illetö túlzásba vitte a dolgokat?
  Van valakinek egy ilyen revolvere megtekintésre?
  szivesen megvizsgálnám.

  #38831

  Horse Whisperer
  Résztvevő

  Kapszli wrote: nem lehet, hogy ezt a fegyver vki megküldte nitróval? Na azért csak beérik a “nitrós ügy” az “Abszolút Offtopik”-ból   hihi! Én mindeki véleményét tisztelem, de még mindig nem igazán értem, hogy miért vita tárgya az, hogy kifinghat egy szerkentyű, legyen az kenyérpirító vagy elöltöltős, ha nem úgy és/vagy nem arra használjuk amire tevezték és gyártották???

  Nem vitának szántam, csak egy költői kérdést tettem fel egy pohárka whiskey kíséretében. :-) De ha gyökér vásárló szeretnék lenni, akkor azt is mondhatnám: ugyanannyiért vagy drágábban, ugyanolyan vagy jobb anyagminőséget akarok, és akkor sakk-matt annak a témának :-) :-) :-) :-)

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 291