Days of Truth 2012

A Days of Truth a western lövészet Európa bajnoksága. Ez évben a rangos versenynek hazánk ad otthont az MSSZ Western Lövész Szakágának szervezésében. A 4 napos viadalon Európa szinte összes nemzete képviselteti magát. Az ünnepélyes megnyitó 8-án 19:00-kor lesz a dabasi lőtéren. A verseny programja:

 

– 12 stage-es alapverseny:

klasszikus cowboy action shooting egy winchesterre, két revolverre és egy sörétesre. Aug 9-11 között napi 4 pálya.

– Long range shooting:

A 100m-es egylövetű fegyvereknek kiírt versenyszámban külön kategóriában lőnek az optikai irányzékos és a feketelőoporral szerelt lőszert tüzelő versenyzők is. Augusztus 10-én 14-18h között.

– Winchester short range shooting:

Ez évben először pontlövész versenyszámokat is kiírtak a szervezők ismétlő puskák számára 50m távolságra. E számban is külön kategóriában lőnek a feketelőpooros és nitro lőporos versenyzők. A pontlövész számok péntek délután lesznek megtartva. Augusztus 10-én 14-18h között.

– Wild Bunch:

8-án 14 órától az 1911 Colt pisztolyoké és 1897-es Winchester söréteseké a pálya. A CAS szabályai szerint lőtt versenyszám hazánkban még újdonság. Érdemes megnézni.

– Feketelőporos éjszakai CAS lövészet:

Augusztus 9-én 21 órától kerül megrendezésre hazánk első éjszakai westernlövészete. A különleges eseményen csak feketelőporral szerelt lőszer használható.

 A versenyt élőzenés mulatság zárja 11-én 19:00-tól.

 

2012. 08. 09. Éjszakai Cowboy lövészet:

 

Az eseményt cégünk és az A. Uberti srl is értékes díjakkal támogatja.

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.