Cikkírói pályázat lőszertöltőknek

IMG_1851

Kedves Lőszertöltők!

 

Immáron két éve lehet hazánkban űzni ezt a nagyszerű hobbit, mely meghonosításában talán kicsit mi is részt vettünk. Az elmúlt két év alatt bebizonyosodott, hogy azok az alapgondolatok igazak, melyeket feltételeztünk, vagyis valóban fegyverünkhöz jobban illeszkedő, s ezáltal pontosabb lőszerek készíthetőek, és valóban olcsóbban állíthatjuk elő céllövő vagy vadász lőszereinket, mint a kereskedelmi forgalomban kapható márkás lőszerek.

Számos megosztásra érdemes lőszertöltő történet jutott el hozzánk, s nagyszerű műhelybeszélgetések, műhelyviták zajlanak egy-egy tanfolyamunkon, üzletünkben. A lőszertöltőkkel jó beszélgetni. Nagyszerű látni, hogy ilyen rövid idő alatt is milyen korrekt szakmaiság alakult ki. Nagyszerű látni, hogy a lőszertöltők milyen tisztelettel viseltetnek e szép hobbi biztonsági szabályaival kapcsolatosan.

Kedves Lőszertöltő! Szeretnénk most a te történetednek is helyt adni a Kapszlin! Ha érzel némi írói vénát magadban, írd meg a te lőszered, te kalibered újratöltésének kudarcokkal, sikerekkel teli történetét. Oszd meg velünk, hogy neked mi működött és mi nem. A beérkezett pályamunkákat szakmai szempontból a PKLV stábja értékeli majd. Pályázni két kategóriában lehet:

 

 1. Vadászlőszerek
 2. Céllövő lőszerek

 

Minden kategória első helyezettje 30.000 Ft-os, minden második helyezett 20.000 Ft-os és minden harmadik helyezett 10.000 Ft-os Kapszli vásárlási utalványt nyer. Mindkét kategória legjobban sikerült 5 cikkét honlapunkon megjelentetjük, ahol az olvasóközönség is szavazhat rájuk. A legjobbnak ítélt cikk 30.000 Ft-os vásárlási utalvány keretében megnyeri a közönségdíjat. Szavazni a cikk alatt megjelenő online felületen lehet majd.

 

Pályázati feltételek:

 

 • Maximális terjedelem 800 szó (kb 2 teleírt A/4 oldal egyszeres sorközzel, 12-es karakterekkel).
 • A pályamunkák beérkezési határideje: 2014. szeptember 30.
 • A pályamunkák feltöltése honlapunkra: 2014. október 15.
 • Eredményhirdetés, közönségszavazás vége: 2014. október 25.
 • Egy szerző maximálisan két pályamunkával indulhat
 • A szerző hozzájárul, hogy cikke nyelvi és szakmai lektorálás után megjelenjen a Kapszli.hu portálon.
 • A pályamunkákat 3-4 db kép kíséretében az email címre várjuk

 

Hajrá lőszertöltők! Osszátok meg a saját élményeiteket!

 

Üdvözlettel:

 

A Kapszli csapata

 

5 hozzászólás érkezett

 1. Cajga

  Sziasztok!

  Jó kezdeményezésnek tartom, mint leendő lőszertöltő. Csak egy kicsit aggódom a töltők aktivításán. Gondolván a megszerzett tapasztalatukra egy közel 5 hónapja felvetett információra sem tudtak reagálni / “Pisztolylőszerek újratöltése” topic/. Ezt betudhatom annak, hogy nem nagyon érnek rá, de az is lehetséges, hogy senki nem használ ilyen berendezést. Remélem valamelyik cikkben/pályázatban meglelem a választ!:-))

  Üdv: Cajga

  • Kapszli

   Szia Cajga! Reméljük ez majd növeli az aktivitást! nagyon sok jó sztori csapódik le nálunk, akár a boltban, akár a tanfolyamon, és tök jó lenne ezeket a közönség elé tárni. Ez a motiváció. Reméljük lesznek szép számmal pályamunkák! SC

 2. Bogas

  Van külön sörétes-golyós kategória?

 3. Lesz feltöltés, vagy mi most a helyzet?

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.