Boldog Karácsonyt kívánunk!

Kedves Barátunk!

 

Új portált, új logisztikai rendszert, új márkákat, új termékköröket indítottunk útjára idén. Portálunk június óta több mint 120 új hírrel, cikkel gazdagodott, de nem engedtünk a 48-ból sem: a Füstölgő magazin tervezett négy számát is megjelentettük. Mindeközben persze sorra jelentek meg cikkeink különböző nyomtatott magazinokban is, és nem utolsó sorban egy hosszú kutatási periódus eredményei könyv formában is megjelentek az „1848-49. évi szabadságharc tűzfegyverei és töltényei” címmel a Kossuth kiadó jóvoltából.

 

Mindeközben nem hanyagoltuk el videócsatornánkat sem. Ez évben 74 db hosszabb-rövidebb filmet készítettünk a lőszerújratöltés, történelmi lövészet, hadtörténelem, elöltöltő fegyveres vadászat témakörében. YouTube filmjeinket csak idén több mint 544.000-szer nézték meg, és ezzel a Capandball csatorna lett hazánk legnagyobb, piacvezető tematikus, lövészettel kapcsolatos csatornája. 12 részes, PKLV Kft-vel közösen készített lőszertöltő videósorozatunk osztatlan sikert aratott a hazai fegyvertartók között, s a vizsgákra való felkészülés egyik legfontosabb forrásanyagává vált.

 

Szintén fontos esemény volt idén cégünk életében, hogy Szabó Gábor barátom, a Füstölgő magazin főszerkesztője szorosabbra fűzte kapcsolatát a Kapszlival, és elvállalta az üzlet vezetését is. Munkájával, kreativitásával nagymértékben járul hozzá fejlődésünkhöz.

 

Szorgos, dolgos évet zárunk. Büszkék vagyunk arra, amit elértünk, de leginkább arra vagyunk büszkék, hogy munkánkkal kiérdemeltük az Önök bizalmát, és lelkesedésünkkel hozzájárulhatunk e szép hobbik hazai fejlődéséhez.

 

Most azonban tegyük le a tollat pár napra! Had nyugodjon a billentyűzet, a kamera! Ideje átadni magunkat az ünnep szentségének, nyugalmának.

 

Boldog, békés Karácsonyt kívánunk minden barátunknak, lövésztársunknak, vadásztársunknak, ügyfelünknek!

 

 

 

      Németh Balázs                                                     Szabó Gábor

                  ügyvezető                                              főszerkesztő, üzletvezető

 

ui: azért ne feledjátek, hogy a lőterek általában kinyitnak egy-két napra a két ünnep között. ;)

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.