Beszámoló a Fehováról

Az idei kiállítás számunkra két szempontból is fontos és különleges volt. Egyrészt ez volt az első kiállítás, amelyen a lőszertöltés már legális tevékenységként kommunikálható volt. Cégünk standján bemutattuk a teljes szerszámparkot, az érdeklődők kipróbálhatták a kiállított gépeket, eszközöket.

 

 

Szombat délelőtt egy főszínpados előadással is kedveskedtünk a nézőseregnek, melyben megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a lőszertöltés engedélyezésével, költséghatékonyságával, praktikumával kapcsolatosan. Az előadás után a GunMagazin standján további bemutatót is tartottunk, mely során átvettük a gyakorlati lőszertöltő vizsga feladatait. Öröm volt látni a sok érdeklődőt, lelendő vagy már aktív lőszertöltőt!

 

 

A kiállítás számunkra szintén fontos volt az elöltöltő-fegyveres vadászat ügye miatt. A Magyar Elöltöltő-Fegyveres Lövészek Szövetsége a vadászíjászokkal, agarászokkal és kutyás utánkeresőkkel közös standon képviselte a történelmi fegyveres vadászat ügyét – komoly sikerrel.

 

 

A kiállítás során tárgyaltunk Hecker Kristóf úrral a CIC divízió koordinátorával. A megbeszélésen megvitattuk, hogy milyen lehetősége van a Magyar Elöltöltő-Fegyveres Lövészek Szövetségének részt venni a CIC munkájában, belépni a szervezetbe. Szintén szó esett egy magyarországi központtal alapítandó elöltöltő-fegyveres vadász világszervezet létrehozásáról is, mely minden tekintetben emelni tudja hazánk egyetemes vadászkultúrában betöltött szerepét.

 

 

A Fehova így történelmi fegyveres lövész/vadász szemmel, és lőszerújratöltő szemmel sikeresnek mondható. Reméljük, hogy eredményeket kamatoztatni tudjuk majd.

 

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.