Az új Kapszli.hu portálról

Az új arculat mellé frissített kínálat is jár. Itt megtekintheti a teljes kínálatunkat gyorsan és kényelmesen!

Kedves Felhasználóink!

Nem csak a Kapszli Pont Fegyverbolt újult meg mostanában. Majdnem napra pontosan 8 év szolgálat után nyugdíjaztuk az általatok ismert Kapszli.hu portált. Tettük ezt azért, hogy egy látványosabb, kényelmesebb, modernebb, biztonságosabb felületen szolgálhassuk a magyarországi történelmi lövészeket, gyűjtőket és a lőszertöltés szerelmeseit, valamint mutathassuk be termékeinket. Nem kis munka áll mögöttünk, és bizony még előttünk is van pár fontos mérföldkő. Most engedjék meg, hogy pár szóban bemutassam a honlap funkcióit.

A nyitólap

A nyitólap a honlapunk arca. Igyekeztünk egyszerű, áttekinthető kezelési felületet létrehozni, melyen keresztül kényelmesen érhető el az a hatalmas tartalom, mely az elmúlt nyolc év során született. A fő mezőben található négy ablak mindegyike magazinszerűen egy egy fontos tartalom kiemelésében segít. Ezek segítségével figyelmükbe ajánlhatunk cikkeket, tartalmakat, videókat, különösen fontos híreket, termékeket, akciókat.

Szintén a fő mezőben kapott helyet a Füstölgő magazin állandó ajánló felülete, hisz számunkra nagyon fontos első digitális magazinunk, és úgy gondoljuk, hogy megérdemli a kiemelt figyelmet. A Füstölgő magazin alatti mezőben pedig legfrissebb hírünk rövid változatát találják, mely linkje egyenesen a hírek rovatba repíti Önt.

A nyitólap további három fő kezelő mezővel rendelkezik. Felül található a felhasználói profil beállításának lehetősége. Lépjen be a rendszerbe, klikkeljen a saját – arany színben pompázó – nevére, és hozzáférhet személyes adataihoz, sőt teljes kontrollt gyakorolhat profilja felett: szabadon módosíthatja, inaktiválhatja, törölheti azt.

A nyitólap jobb oldali sávja szintén fontos tartalmakat ajánl Önnek. Felül a Capandball Youtube csatorna linkje látható. Ez lehetővé teszi, hogy feliratkozzon mozgóképes csatornánkra. Itt egy helyen találja meg az össze általunk írt mozgóképet a YouTube kezelőfelületén.

Alatta található a Facebook link, mely közvetlenül a Capandball.eu – Kapszli.hu Facebook oldalra visz. Közösségi média nélkül nincs ismertség, így fontosnak tartottuk, hogy az új honlap aktív kommunikációt tegyen lehetővé a legnagyobb ilyen jellegű portállal. Tehát ha a Facebookon már regisztrált, akkor „lájkolja” oldalunkat is, mely kényelmes, gyors megoldásokkal visz majd hírt legfontosabb eseményeinkről.

Termékek

Itt találhatják meg cégünk teljes termékpalettáját. Ha a „Termékek” főmenüre kattint azonnal az akciós és új termékek látszanak a termékgyűjtő oldalon. A kényelmesebb kereshetőség érdekében átkategorizáltuk termékeink, hogy Ön könnyebben, logikusabb rendszert követve kereshesse ki a választott cikket. Honlapunkon a történelmi sport- és vadászfegyverek és kiegészítőik mellett megtalálhatják immáron a Lee Precision lőszertöltő (újratöltő) felszereléseit.

A vásárlást is egyszerűbbé tettük. Jelenleg személyes átvétellel és fizetéssel, postai utánvéttel és fizetéssel, előre utalással és postai átvétellel juthat hozz termékeinkhez, de hamarosan a fizetési módok közé bekerül a PayPal fizetési is, valamint a bankkártyás fizetési mód. Ez utóbbi esetében a lehető legbiztonságosabb rendszert választottuk: a K&H Bank on-line bankkártya elfogadó rendszerén keresztül lesz lehetséges a fizetés, így mi nem kezelünk majd semmilyen bankkártya adatot, ön csak a bank szerverével fog kommunikálni.

Fegyvereket, közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket, lőszereket természetesen ezután sem forgalmazunk postai csomagküldéssel, de amennyiben oldalunkról fegyvert szeretne rendelni, lehetővé tettük, hogy automatikusan az Önhöz legközelebb eső fegyverkereskedő partnerünk boltjában vegye át a terméket. Egyéb termékeink szállítására ezentúl is a DPD futárszolgálatot használjuk.

Hírek

A Hírek menüpont a honlap egyik legfontosabb motorja. Nem egyszerűen egy lineáris hírfolyamról van szó ez esetben, hanem egy szerteágazó magazinról, mely szinte korlátlan lehetőséget biztosít tartalmak megosztásához. Az itt közzétett híreket, cikkeket ezután szerzők és téma szerint is csoportosíthatja, így könnyen, gyorsan találhatja meg az érdeklődésének legjobban megfelelő információt, tartalmat. A hírek rovat közszolgálati funkcióját erősíti, hogy önálló hírfolyamot biztosítunk a hazai lövészéletnek regionális szinten is. Külön hírfolyamban, regionális szerkesztők segítségével olvashatják majd hamarosan a regionális jellegű információkat öt nagy tájegységre bontva: DK, DNY, ÉK, ÉNY és Budapest. A regionális jelleg a fórumainkban is tükröződik majd, mivel minden régió egy egy külön fórumot is kap majd, hogy a helyi lövészek könnyebben, célzottabban kommunikálhassanak egymással.

A hírek, cikkek mindegyike egyetlen gombnyomással megosztható a Facebookon is, így ha az általunk készített tartalmat értékesnek, érdekesnek találod, kérlek segítsd munkánkat, a történelmi lövészet és lőszertöltés népszerűsítését azzal, hogy a gomb segítségével megosztod az információt Facebook ismerőseiddel.

Lövészélet

Ez a menüpont lesz a lövészek Mekkája, azzal a különbséggel, hogy ide nem csak egyszer kell ellátogatni az életben, hanem naponta egyszer. Itt található meg az elmúlt 10 év összes történelmi lövész versenyeredménye, valamint a tárgyév versenykiírásai, eredményei. Szintén itt kaptak helyet a feketelőporos lövészetre alkalmas lőterek is, melyek száma jelentősen bővült az elmúlt időszakban. Megtalálható itt még a Füstölgő magazin összes eddig megjelent száma is.

Ez a menüpont ad majd otthont egy további almenünek, melyben egy helyen találhatjátok meg a lövészélettel kapcsolatos dokumentumokat, mint például a lő- és vizsgaszabályzatokat, országos csúcsok jegyzékét, egyéb közérdekű dokumentációkat.

Fórum

Fórumunk jelenleg még ideiglenes jelleggel fut, de hamarosan az elmúlt 8 évben keletkezett összes hozzászólás és téma átkerül az új felületre. Könnyebb lesz a szöveg formázása, módosítása is, ahogy a képek, linkek, videók beszúrása is és kényelmesebb lesz. Kérjük, hogy legyen türelemmel, amíg az ideiglenesről a ténylgese fórumra váltunk.

Rólunk rovat

Itt találhatja meg cégünk rövid történetét és „könyvészeti adatait”: címünket, elérhetőségeinket, cégadatainkat, nyitva tartásunkat, hatósági engedélyszámainkat.

Regisztráció

Amennyiben Ön már felhasználónk, úgy itt nincs sok dolga. Ha új felhasználó, úgy kérem olvassa el a felhasználási feltételeket figyelmesen. A jelszó minimum hat karakterből kell álljon, ennél rövidebbet a rendszer nem engedélyez. A regisztráció során megadott adatokat cégünk a jogszabályoknak megfelelően, a lehető legnagyobb biztonsági háttér alkalmazása mellett tárolja. A megadott adatokat csak a regisztráció során jelzett célra használjuk fel, harmadik félnek az Ön adatait nem adjuk tovább.

Üdvözlettel:

A Kapszli Csapata

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.